HENNA FESTŐ TANFOLYAM

2018. JÚLIUS 21. szombat 9-15 óra
időpontváltozás!

vezeti: Török Dianna


A tanfolyam díja: 12.000 Ft, előleg 6.000 Ft

Jelentkezni lehet személyesen a Harmóniaházban (Debrecen, Vörösmarty u 4. - bejárat a Vásáry I. utca felől) kedd-szerdai napokon 14-19 óra között, vagy a  harmoniahazdebrecen@gmail.com levelezési címen.


A henna tetoválás a test díszítésének egy szelídebb módjai, hiszen ezek a minták egy idő után lekopnak és nem maradnak örökké a testen. Vonzerejük is épp ebben rejlik, hiszen nem kell egy életre elköteleződni egy minta vagy motívum mellett, ugyanakkor mégis ki lehet próbálni a bőr dekorálásnak ezeket a különleges módjait.

A hennafestés nem egy egyszerű művészeti ág, nem egy egyszerű testfestő technika és nem is gyógyterápiás kezelés, de kétségtelen, hogy meditatív, gyógyító és közérzetjavító hatású, komoly anyagismeretet és erős koncentrációt igényel.

A tanfolyamon megtanulhatod a profi hennatölcsér és a kiváló minőségű hennapaszta elkészítésének a módját, majd gyakorolhatod a testfestést magadon és egymáson is. A nap végére képes leszel összetettebb minták festésére, illetve hagyományos, indiai motívumok testre történő átmásolására is.

Modellt nem kell hoznod a gyakorláshoz, mert a résztvevőkön és magadon fogsz tudni gyakorolni.


A tanfolyamon résztvevők ajándék mintagyűjteményt és jegyzetet kapnak. A gyakorláshoz szükséges eszközök �" henna, törlőkendő, jegyzetfüzet, toll, szintén biztosítottak. Kaptok még egy-egy tölcsér hennapasztát otthoni használatra, valamint a tanfolyam elvégzéséről oklevelet is.