PSZICHOTRONIKA (SZELLEMGYÓGYÁSZAT) TANFOLYAM

DR GAJDOS ISTVÁN JÓZSEF
pszichotronikus mester tanár 
vezetésével

Tervezett kezdés 2018. .......
Jelentkezni lehet és bővebb információ: 30/2181-054 számon


Egy kis összefoglaló a szeptember hónapban indítani tervezett szellemgyógyászati tanfolyam előtt:

Ráközelítés

Sokat gondolkodtam azon, tanfolyamaim és főleg a gyógyításaim alkalmával, hogy annak az embernek, aki még nem találkozott ezzel a csodálatos lehetőséggel, hogyan tudnám úgy összefoglalni a lényegét, hogy az elsőre érthető legyen. Mindenki számára egyforma recept azonban szem született. Mindenkinek más az egyénisége, a képzettsége, az értékrendje, vagyis a szocializációja, ezért minden eset más és más.

Most az a variáció következik, ami e sorok írása közben jön a gondolataimba.

Tisztázandó kérdések

Hiszel-e abban:
 • -hogy minden alkotói folyamatot (teremtés) gondolati tevékenységnek (tervezés) kell megelőznie?
 •  hogy a létrehozott dolognak is valamilyen mértékben tartalmazni kell gondolatot is?
 • hogy a világmindenségben minden gondolati építmény?
 •  hogy részben te is gondolatból vagy?
 • hogy ezt a gondolati építményt és rendszert valakinek ki kellett gondolnia?
 • hogy ez a titokzatos teremtő lehet Isten/Teremtő? (nem vallási alapon)
Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolsz, akkor mehetünk is tovább.

A szellemsebészet alapvetései
(a teljesség igénye nélkül)

A világmindenségben minden - beleértve az embert és minden más élőlényt is (növények, állatok) - Fényből és Gondolatból van, vagyis mi is Teremtett lények vagyunk. Mivel fényből és gondolatból vagyunk összerakva, fejlődésünk, szocializációnk előrehaladásával egyre jelentősebb szerepet kapnak gondolataink.
Gondolom az eddigiek fényében mindenki számára teljesen egyértelmű, hogy a gondolataival folyamatosan Teremt, azaz mindannyian Teremtők vagyunk. Nagyon fontos, hogy ennek a teremtő erőnek mindenki legyen tudatában. Ugyanis akár hiszünk ebben az erőben, akár nem, folyamatosan teremtünk "jót" és "rosszat" is.

Földünk jelenlegi állapotának kialakulásában ugyanis nem az ipari környezetszennyezés játszott elsősorban szerepet, hanem az emberiség mérhetetlen mennyiségű pusztító, romboló gondolata. Ezért a legfontosabb hogy  TUDATOS TEREMTŐKKÉ váljunk, azaz vállaljunk felelősséget minden gondolatunkért mert ez lesz az igazi környezetvédelem.

A betegség egyenlő rossz gondolat. Vagyis minden anyagi testi problémák kialakulását rossz gondolatoknak kell megelőzniük. A betegség kialakulásának mindig van szellei (gondolati), lelki (érzelmi) és fizikai útja. (ahogyan az életedet éled szellemi, lelki és fizikai síkon)

A gyógyulás alapfeltétele, hogy azt az utat, ami a betegség kialakulásához vezetett, el kell hagynunk, és olyat kell választanunk, amely a harmonikus egészséges élethez vezet. A gyógyító feladata, hogy - mintegy útjelző tábla - megmutassa azt az utat, ami az egészséghez vezet. A gyógyító utat mutat, és útravalót ad, segít az elindulásban, de magát az utat a betegnek kell járnia. Aki képes a betegséghez vezető utat egy jobbra, az egészséghez vezetőre kicserélni (más úton járni mint eddig), az meggyógyul. Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan beteg (aki nem változtat utat, életmódot, gondolkodásmódot).

Az eddigieket figyelembe véve tehát FÉNYBŐL és GONDOLATBÓL álló TUDATOS TEREMTŐKKÉ kell válnunk. Azaz olyan életmódot kell élnünk, amelynek az eredménye egészséges, harmonikus élet. Ezért a pszichotronika vagy szellemsebészet elsősorban egy ÉLETMÓD, egy  ÉLETFILOZÓFIA, egy ÉLETÚT, amelynek egyik csodálatos adománya a gyógyító képesség. Arra kell törekednünk, hogy a mindennapjainkat minél tudatosabban éljük, figyeljünk a gondolatainkra, és uralkodjunk érzelmeink felett Ha minden FÉNY és GONDOLAT körülöttünk, é tudjuk, hogy TEREMTŐK vagyunk, akkor már csak egy lépés annak felismerése, hogy életünket sohasem a külső körülmények, mások írják, hanem saját gondolataink határozzák meg. Az életünkben minden hitünk szerint alakul. Ki mint vet, úgy arat.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Végül

Mindenki illetve, bárki lehet tudatos teremő - ez nem iskolai végzettség kérdése - aki eldöntötte, hogy sorsa irányítását saját kezébe veszi. Ehhez a magam részéről a tanfolyamokon vagy a gyógyításokon keresztül tudok segítséget nyújtani.

Szeretettel: dr Gajdos István József

elérhetőségem: 06-30/218-1054


Saját módszerem vagy technikám

A Szellemsebészetről azt írtam röviddel ezelőtt, hogy egy életfilozófia, egyfajta úton való járás, gondolkodásmód, életmód. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyami anyagot be kell építeni a mindennapjainkba, e szerint kell élni. A kitartó munka megéri, mert az életed átalakul és cserébe EGÉSZSÉGET, BELSŐ BÉKÉT, HARMÓNIÁT, KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT kapsz.

Tisztázni kell még az elején, hogy mit értek gyógyítás alatt. Amint az köztudott, a gyógyítás az orvosdoktorok feladata, akiket erre esküjük is kötelez. Az én értelmezésem szerint a gyógyítás ahogyan és csinálom, inkább nevezhető tanácsadásnak. Aki hajlandó megfogadni ezeket a tanácsokat, azaz változtat korábbi életén, az meggyógyulhat.

Gyógyításunk fontos sajátossága, hogy  NINCSENEK KÁROS MELLÉKHATÁSOK, CSUPÁN JOBB KÖZÉRZET.
A módszer célja pedig a MEGELŐZÉS. Már az óvodában kellene kezdeni az oktatását a magyar népmeséken és mondavilágon keresztül.

A gyógyítás folyamat, ahogyan most csinálom, végtelen egyszerű. Létre hozom egy spirituális értelembe vett biztonságos gyógyító teret, amelyet a TEREMŐ energiák betöltenek, és itt a Szellemeink részvételével lezajlott meditációkhoz hasonló de teljesen éber állapotban megtörténik a gyógyítás. Ennek a gyógyító térnek a sajátossága, hogy benne minden problémára, számtalan jobbnál jobb megoldás létezik, de hogy melyik valósul meg, azt a Teremtőre bízom. A "betegség" kapcsán felborul a szellemi lelki és tesi (fizika9 sík energiáinak egyensúlya. A teremtő energiából hiány, míg a romboló energiából többlet jelentkezik. Ezt a felborult egyensúlyt egy kiegyenlítéses technikával helyre állítjuk, így újra az isteni működés rendjébe kerülünk. Ehhez az eljáráshoz több ezer gyógyítás tapasztalata alapján jutottam el. Ahhoz hogy eredményesek legyünk, kreatív, korlátlan megoldásközpontú gondolkodásra van szükség, a jelenleg általánosan jellemző probléma központú gondolkodás helyett. Az eredményesség további feltétele, hogy az életünk során ránk erőltetett korlátozó gondolkodás mintákat kitágítsuk, vagy teljesen szét is törjük. Így az orvostudomány számára megmagyarázhatatlan vagy mérhetetlen jelenségek hátterében álló okokat felderíthetjük, megszüntethetjük és az okozatok (tünetek) okafogyottá válva eltűnhetnek.
Módszerem további jellemzője, hogy egy időben és térben egyszerre több emberen is dolgozom, és a végén mindenki jobban lesz. Az eddigi legnagyobb létszámú gyógyításom egy időben és egy helyen 18 fő. Rendszeresen gyógyítók skyp-on vagy telefonon, ha túl nagy a távolság (pl. Anglia, USA)
 
Melyek a leggyakoribb panaszok

A legjellemzőbb tünetek:
 • olyan fáradtság, gyengeség, erőtlenség, kedvetlenség, amelyet nem lehet kialudni, kipihenni
 • megmagyarázhatatlan rossz közérzet, pl. émelygés, hányinger, szédülés különböző erősségű megnyilvánulásai, vagy hullámzó jelenléte
 • különféle testi tünetek, fájdalmak (csont,  ízület, izom fájdalmak), vándorló testi fájdalmak
 • fejfájás
 • sportsérülések (zúzódás, húzódás, ficam, repedés, ízületi sérülések), találkoztam már többszörös bordatöréssel, szegycsont töréssel, izomszakadással és szalagproblémákkal is
 • idegrendszeri panaszok
 • magas vérnyomás
 • emésztési zavarok
 • idegen anyag a rendszereinkben, pl. félre nyelt étel a hörgőkben
 • gyermekáldási problémák
 • műtét utáni rehabilitáció, stb.
Miket tanulunk meg a tanfolyamokon
 • egyszerű, hatékony gyakorlatok és technikák (egyszerű imák) a mindennapokra
 • programozások (étel, ital programozása)
 • spirituális felépítésünk megismerése (a hozzánk tartozó, de láthatatlan részeink megismerése)
 • szellem, lélek, test hármasának harmonikus együttműködése
 • a betegségek szellemi, lelki okai és megszüntetésük eszközei, módszerei
 • megtanulod az egészségre ártalmas földsugárzások, vízerek, törésvonalak kimérését és hatásuk megszüntetését (pl. Hartmann háló)
 • a csakrák működését, zavarait és helyreállításuk módjait
 • az aura rétegeit, tisztítását, töltését, helyreállítását
 • halott szellemek, szellemi megszállók eltávolítását
 • átok, fekete mágia, rontás fogalmát és megszüntetésük módjait
 • vállalkozások, cégek és eszközeik átvilágítását, működésének javítását, vevő harmonizációt
 • járművek, állataink, növényeink gyógyítását
 • és még sok hasznos gyakorlati dolgot, ami megkönnyíti az életünket
Eddigi tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy a XXI. századi ember eredményes és mellékhatások nélküli gyógyítása elképzelhetetlen Szellemsebészet nélkül.

Akinek fontos a megelőzés, a külső és belső egyensúly a harmónia, és tenni is hajlandó mindezért, az máris tegye meg a szükséges intézkedéseket: kérjen további információt tőlem a 06-30/2181-054-es telefonszámon.Utam

Életem eddigi útját a zenetanítás és a zene határozta meg és jelenleg is a mindennapjaim részét képezik. Nagy élmény számomra, hogy nap, mint nap a részese lehetek annak a folyamatnak, ahogyan tanítványaim - 7-20 évig - lépésről lépésre egyre nagyobb területeit derítik fel a zene csodálatos birodalmának. Amint az köztudott, a zenetanulás a Teremtővel való kapcsolatba kerülés egyik leghatásosabb eszköze. Tanítás közben nagyon sokat tanultam diákjaimtól és ez napjainkban fokozottan igaz.

Négy választási cikluson keresztül élveztem  az emberek bizalmát, mint polgármester.  Sokat tanultam a 16 év alatt a politikáról, gazdaságról és emberi kapcsolatokról. Életre szóló tapasztalat részese lettem. Ebben az időszakban találkoztam Szántai Lajossal, Pap Gáborral, Born Gergellyel, Aradi Lajossal, Géczi Gáborral és még sokakkal, akiknek az előadásai hatására alaposan át kellett gondolnom eddigi tanulmányaimat. Az új információk és szemléletmód gyökeresen megváltoztatták a történelemhez, a kultúrához, a művészetekhez és gyökereimhez - magyarságomhoz -, létemhez fűződő viszonyulásomat.

Az idő múlásával egyre erősebben éreztem, hogy változtatnom kell az életemen, és a Teremtő segítségével, így jutottam el a Pszichotronikához (szellemsebészethez). Sokat köszönhetek Lévai Jánosnak, akinek tanfolyamán megismerkedhettem az ifjú Csontos Vilmos által kidolgozott, speciálisan magyar szellemsebészeti iskola tanításaival, módszereivel és egész filozófiájával. A szellemsebész mesteri vizsgát követően a Vili által tartott tanítói tanfolyamon, tanítói végzettséget kaptam és gyakorlatilag azonnal tanítani kezdtem a szellemsebészetet, és azt a módszert - pontos megnevezését még ma sem döntöttem el - amely segítségével még ma is dolgozom. Módszerem alapját a Vili által kidolgozott tanítások és az elmúlt évek alatt gyógyításaim gyakorlati tapasztalatai adják.

Az elmúlt évtizedek egyre gyorsuló energetikai változásai következtében kialakult helyzet megkívánja, hogy mi is folyamatosan fejlődjünk és egyre újabb technikákat alkalmazva kövessük ezeket a változásokat. Visszatekintve az elmúlt 8-9 évre, egyre nyilvánvalóbb számomra., hogy miközben a dolgok egyre bonyolultabbnak látszanak, a megoldások egyre egyszerűbbé válnak. Annak azonban, hogy ez az "egyszerűbbé válás" mindenki számára észlelhető legyen, ára van. Az ár pedig abban áll, hogy képesek vagyunk-e változtatni eddigi meggyőződéseinken, gondolkodásmódunkon, értékrendünkön és életünkön. A kérdés az, hogy ragaszkodunk-e ezen a korlátozott érzékszerveink által észlelt materiális világunk tudományosan megalapozott "valóságához", vagy fejest ugrunk a spirituális világ ismeretlen, irracionális végeláthatatlan óceánjába, és arra az erőre, energiára bízzuk magunkat, amelyet a mai emberek univerzális energiának, az ősi kultúrák Teremtőnek, Istennek neveztek.

Számomra elegendő tapasztalat halmozódott fel ahhoz, hogy tudjam: létezik ilyen Energia minőség.

Megtisztelő figyelmüket megköszönve, Isten Áldja Mindannyiukat!