KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS

"KAPCSOLATI" WORKSHOP


2018. augusztus 15.  szerda 9-19 óra


Ha szeretnél változás , gyógyulást életedben… életterületeidben .. vagy számodra fontos emberi  Kapcsolataidban…

Kapcsolódj a fény frekvenciába……


a kezelés díja: 1 fő 30 perc /1500ft


Időpont foglalás: szmzs1981@gmail.com

Szűcs Mariann Zsuzsa
természetgyógyász -fitoterapeuta
életviteli tanácsadó -energetikai kezelő


A kapcsolatteremtő gyógyítás tudományos háttere :

Prof. Dr. Fritz-Albert Popp neves Német kvantumfizikus kutatásai alatt rájött, hogy a DNS fényt bocsát ki, ami minden mástól különbözik. Megállapította, hogy egészségromlás esetén a fénykibocsátás intenzitása és rezgésszintje megváltozik, jelentősen csökken. Ha a fény teljes spektrumát a gyógyító kéz a testhez közel tartja, akkor ez gyógyulást eredményez.

• A Kapcsolatteremtő Gyógyítás-frekvencia fényt, információt és energiát hordoz, – egy mindent magába foglaló intelligencia, mely az élet alapja, és gyógyulást hozhat.

• A kvantumfizikus méréssel igazolta a sejt fénysugárzását, elektromágneses sugárzásként az UV fény tartományában. Ez teljesen új alapokra helyezte a tudományt, és a felfogást az életről. Prof. Popp megállapításai alapján minden egészséges sejt mérhető fénysugárzással rendelkezik, mely kölcsönhatásban áll a DNS-sel, ez az elektromágneses sugárzás, másrészt viszont minden sejt számára biológiailag döntő információhordozó. Az elhalt sejteknél ez a fény kialszik.

• Mindazonáltal a sejten belül és a sejtek között elektromágneses kommunikáció folyik, vagyis fény formájában – a biofotonok – információkat bocsátanak ki a körülöttük levő térben. Minden élőlénynek van saját elektromágneses mezője, mely a szerves összefüggések legfontosabb aspektusa.

• Amikor a fény rezgésszintjén tartózkodunk, bármi, ami a fénynél sűrűbb – ebbe pedig beletartozik szinte az összes egészségügyi probléma – nem tud többé min megtapadni, és egyszerűen széthullik. Így, amennyiben ez a megfelelő az adott ember számára az adott pillanatban, az egészségügyi probléma egyszerűen elmúlik. Így történik a gyógyulás a testben, és így maradhatunk egészségesek.