SZI AKADÉMIA KLUB

2018. november 7. szerda 18 óraFolytatom a Titok klubot, újra gondolva, új nevet adva!
Elsősorban azokat várom, akik már végeztek nálam valamilyen tréninget és ismerik a SZI Kommunikáció alapjait és már végeztek gyakorlatokat vagy a tréningen vagy a honlapomról a www.sziakademia.hu

Ezért is hirdetem meg ezt az eseményt zártkörűre. Csak azoknak küldök meghívót, akik már voltak nálam tréningen vagy előadáson.

Ha van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy járt a tréningre, akkor hívd meg légyszíves, mert sajnos nincs meg mindenki elérhetősége! (Esetleg olyan akivel már végeztetek együtt gyakorlatot)

Hasonlóan, mint a webkonferenciákon, itt "tananyag" témák lesznek, de mégis klub formában, egy kicsit kötetlenebbül, közösen megvitatva egy-egy témát, vagy egy-egy alkalommal a jelentkezők közül, bemutatom, hogyan oldjuk fel a konfliktusát a SZI Kommunikációs eszközökkel, úgy mint annak idején a Titok klubban.
Három időpontot adok meg, és ha szeretnél jönni, foglald le a helyed, mert a terem befogadóképessége korlátozott.

Nagyon örülök, hogy hamarosan találkozunk!

1. alkalom 2018.11.07 szerda

Kezdés: 18-kor, ajtónyitás 17.30-kor 20.30-ig

Teára és kávéra a vendégeim vagytok. Gyere időben, mert biztosan lesznek ismerőseid, akikkel nagyon jó lesz újra találkozni és egy kicsit beszélgetni.

Téma:

- Egy kicsit beszélgetünk, majd átbeszéljük, hogy mitől vész el a szerethetőségünk hite? Egyáltalán mi az és hogyan tudjuk szelíden visszaállítani?

- Megvitatjuk, hogy mi a különbség a MEGBOCSÁJTÁS és az IRGALOM között. Melyik fölött van rendelkezésem, hogy csináljam, mi tévő legyek?
Valóban meg kell bocsájtanom?

Lesz egy tea és mosdó szünetünk, amikor tudsz az ismerőseiddel is beszélgetni.

Belépő díja: 1.500 Ft / fő

A másik két alkalomhoz is készítek meghívót, de hogy be tudd írni a naptáradba emlékeztetőül leírom:

2. alkalom: 2018. december 5 szerda 17.30-tól 20-ig
Téma: Mikor nem tud működni a párkapcsolati tanácsadás?

3. alkalom: 2019. január 16 szerda 17.30-tól 20-ig

Remélem, hogy hamarosan találkozunk valamelyik rendezvényemen!
Várlak szeretettel:
Szabó Ilona - Ica

ui: ha nem tudsz eljönni, de mégis szeretnél egy picikét részesülni az információkból, akkor jelentkezz be az alábbi csoportba és az előadásról kis összefoglalókkal fogok jelentkezni:
https://www.facebook.com/groups/289105508387783/about/