ÖNKÉP TISZTÍTÁS :  A VILÁG, AMI CSAK A TIED

2018. november 15. csütörtök 17.30 óra


előadó: VÉGH SÁNDOR
Selfness életmód tanácsadó, Theta Healing konzulens, Germán Gyógymódok tanácsadó


részvételi díj: 1.000 Ft


Nem számít, hogy a világ mit gondol rólad, csak az számít, hogy te mit gondolsz magadról. Ha önmagaddal rendben vagy, a világ is rendben lesz veled.

Lehet, hogy megannyi dolgot látsz a külvilágban, ami frusztrál, félelmet kelt benned és sok minden lehet az életedben, ami miatt kiszolgáltatottnak, tehetetlennek érzed magad. Ugyanakkor, valahol a lelked legmélyén biztosan érzed, hogy valami nem stimmel ezekkel az érzésekkel. Valahol mélyen ott van benned a tudás, hogy nem szenvedni jöttél a világra, hanem a kaland, a kihívásoknak való megfelelés megtapasztalásáért. A pszichológia szerint igazából ezt lehet „boldogságnak” nevezni.

Biztosítalak róla, hogy a felsőbb éned valódi célja pontosan ez volt az egód megteremtésével, és ehhez minden meg is adatott az életedben.
Ami ebben megakadályoz, az nem más, mint az önképed egyes olyan elemei, amiket mások programoztak az elmédbe. Saját példájukon keresztül, vagy tanítással, esetleg traumatikus tapasztalatokon át. Ezeknek az elemeknek túlnyomó része mélyen a tudatalattidban gyökerezik, és semmilyen mantrázás vagy „pozitív gondolkodás” nem képes érdemben hatni rájuk.

Ha eljössz az előadásra, példákon keresztül megmutatom, hogyan torpedózhatja meg a boldogságodat egy-egy része az önképednek? Hogyan tehet boldogtalanná vagy beteggé egy magzati korban rögzült emlék? Azt is megmutatom, hogyan tudjuk együtt felszabadítani az önképedet ezektől a sorsrontó elemektől egy-egy konkrét, jelen életedben megélt helyzetből vagy érzésből kiindulva.

Az előadáson mutatok két olyan egyszerű módszert is, amelyet önállóan is sikeresen alkalmazhatsz a legtöbb esetben.

Szó lesz még arról is, hogy :
• mi a lélek, és az egó?
• mi teremtette az egót, és milyen céllal?
• mi a különbség a sors és a karma között?
• és mi a különbség a tett és a cselekedet között?