A tökéletes gyermekkor receptje

Ahogy a "nagy könyvben van", és amit ebből megvalósíthatsz.


előadó: VÉGH SÁNDOR
Selfness életvezetési tanácsadó, Hipnoterapeuta, Coach Theta Healing konzulens Germán Gyógytudomány tanácsadó


2019. március 29. péntek 18 óra

A gyermekeddel szemben, élete első éveiben elkövetett hibákat 20-30 év múlva csak egy hipnoterapeuta tudja majd feltárni. Milyen jó lenne, ha el sem követnéd őket!

Popper Péter kifejti egyik előadásában, hogy "megbocsátás nem létezik", mert ő, pszichoterapeutaként rendre azzal szembesül, hogy az 50-60 éves páciensei még mindig az anyjuktól vagy apjuktól elszenvedett gyermekkori traumáik miatt gyötrődnek. Az elmúlt években Theta Healing konzulensként és hipnoterapeutaként magam is tapasztaltam, mekkora hatása van a gyermekkornak, és főleg a gyermek, anyjával megélt kapcsolatának az ember egész életére.


Előadásomban a Germán Gyógytudomány és Recall Healing tudásomra, és mindenek előtt saját konkrét tapasztalataimra támaszkodva képet adok arról, milyennek kellene lennie, az ember személyiségfejlődése szempontjából optimális gyermekkornak.

A "nagykönyv", amit az alcímben említek, a génjeinkbe beírt minta, amely szerint testünk és lelkünk működik. A mai gyermekeknek sajnos nagyon kis esélyük van rá, hogy ilyen körülmények között fejlődjenek. Ezért láthatunk annyi viselkedészavaros gyermeket, és ezért annyira gyakoriak felnőttkorban a párkapcsolati problémák.

Előadásomban elmondom, melyek azok a tipikus helyzetek, amelyek élethosszig tartó mély nyomot hagynak a tudatalattiban, és hozok fel konkrét példákat. Beszélek róla, hogy mivel lehet csökkenteni eltorzult világunk gyermekünk személyiségére gyakorolt káros hatásait.


Beszélek arról, miben látom a napjainkban annyira ADHD  (figyelemhiányos hiperaktivitási zavar) valódi háttér okait. Továbbá más, súlyos magatartási és viselkedési zavar, vagy tanulási nehézség lelki hátteréről, természetes megoldási lehetőségéről (a gyógyszerszedés nem tartozik ide).

Végül adok egy olyan eszközt a szülők kezébe, amellyel a tapasztalatok szerint rengeteget javíthatnak csemetéjük pszichés állapotán.


Szeretettel várok minden érdeklődőt

Végh Sándor

Hozzájárulás: 1.000 Ft

A terem korlátozott befogadó képessége miatt regisztráció ajánlott a harmoniahazdebrecen@gmail.com  vagy a
info@rajtammulik.hu email címen