Stress Release tanfolyam

Oktató: NAGY ATTILA kineziológusA S.R. I-II. anyaga tartalmazza: érintésről levenni a stresszt, horgonyzás technika (egy kis NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás), a stressz fizikai, érzelmi és viselkedési jelei, hogyan mérjük a stresszt, kiterjesztett ÉSO technikák, halántéklebeny kopogtatás a tudatalatti programozására, életcélok, életünk rendszerezése-időbeosztás, halogatás kezelése, nyak és deréktájék fájdalmakra gyakorlatok, relaxáció, légzéstechnika...és még egy-két érdekesség.

A S.R. III.-as és az erőközpontok-csakrák tanfolyam csak a Touch For Health II.-t végzettek számára nyitott. (Amennyiben nem végeztettek TFH-t, akkor megszervezzük és a tanfolyamon egyeztetjük ennek részleteit.) Anyaga: pszichológiai fonákságok és fajtái, amik megakadályozzák tudat alatt a változást vagy előidézik egy probléma visszatérését és ezek korrekciója, valamint a rögzült érzelmek oldásai! Itt érthetjük meg pl. az EFT-ben (érzelmi felszabadító technikák) használt érzelmi kopogtatások hatásmechanizmusát, azt, hogy mikor működik és mikor nem . Az erőközpontok - csakrák - korrekciójával pedig egy gyorsabb és mélyebb balansz lehetőségét érhetjük el.

A S.R. IV.-ben pedig több mint 190 pár érzelemmel dolgozunk, amik szervekhez, szövetekhez tartoznak és sok esetben azonnali gyógyulást eredményeznek (saját tapasztalat :)) !!! Ez a rendszer rendkívül nagy segítség önmagában is és a TFH kiegészítéseként is!

A tanfolyam első része (S.R. I.-II.) február 23-24 szombat és vasárnap 09:00-tól 16:00-ig lesz megtartva

S.R. III. és erőközpontok március 2-3-án

S.R. IV. munka az érzelmekkel április 6-án szombaton egy nap és egy hét elteltével április 14-én vasárnap egy nap.

Díja: 15.000 Ft/nap +a jegyzet (2500 Ft szintenként)

Jelentkezzetek ezen a címen február 15-ig és küldöm a további részleteket!

Tanuljátok meg ezt a speciális érzelmi oldást, amivel sok ember életébe hozhattok igazi gyógyulást!