M E S T E R Ü N K   A Z   E G O  II.

BARTA ÉVA előadása

2019. június 25. 18 óra


A mostani emberiség megváltása az egoján keresztül, vagyis az elméjén keresztül történik majd, a megértéssel. Ehhez azonban  nem rombolni kell, hanem éppen ellenkezőleg, felépíteni majd irányítani. Csak azt tudjuk vezetni, aminek ismerjük a működését, a törvényszerűségeit.


Az előadás annak ellenére,hogy folytatása tulajdonképpen a korábbinak, önmagában is érthető, tehát nem kizáró ok, aki nem volt ott az elsőn. 
Ez a rész azokkal a hatalmi drámákkal foglalkozik, amelyeket az ego alakít ki általában a szocializációnk mintájára. Gyakorlati példákkal illusztrálom a játszmát, de a kivezető utat is, így egyfajta komoly önismeretre lehet szert tenni. A különböző szituációk, ugyanis különböző játszmákat aktivizálnak. 

Az első részében megismerkedtünk az ego három szintjével és a legalapvetőbb működési mechanizmusával. A gyakorlati példák pedig abban segítettek, hogy a különböző mechanizmusokat  hogyan tudjuk  irányítani , uralni vagy megfordítani a hétköznapi életünkben.
Ha  ez sikerül akkor változni fog az életünk is. Ha  sokat gyakorolunk, akkor pedig mesterei leszünk az egonknak és az életünknek is.


Támogatói jegy: 500 Ft/fő

Az előadásra regisztrálni a harmoniahazdebrecen@gmail.com email címen lehet.