Angyali találkozások - tematikus meditációs sorozat


  2018. 05.04.-én, pénteken 18  órakor


Szeretettel várlak minden hónap első péntek délutánján a Harmóniaházba meditációra, ahol felveheted, megerősítheted a kapcsolatod az Őrangyaloddal az életedben segítő angyalaiddal.

A tematikus angyali találkozások alkalmával gyógyító angyalmeditációk segítségével minden élethelyzetre találsz meditációt.

Az Angyalok Isten felénk nyújtott szeretetteli, gyógyító gondolatai, mindenkinek legalább két Őrangyala van, valamint számtalan olyan angyal van körülöttünk, akik egy-egy „terület” szakértője, ők az Arkangyalok és az Univerzum tele van még segítő, gyógyító Angyalokkal.

Mindenki fel tudja venni a kapcsolatot az Őrangyalával, melyet már számtalanszor meg is tettél, de lehet nem voltál rá tudatos. Mindenki tud meditálni, nem lehet rosszul meditálni. Az angyalok többféle csatornán keresztül kommunikálnak velünk, a meditáció során egy-egy élethelyzetben kérhetsz szeretetteli, gyógyító angyalenergiákat.

A meditációra kérlek, érkezz pontosan, mely körülbelül 90 perc.

Hozzájárulás: 2000- Ft.

Jelentkezni a Harmóniaházban személyesen vagy e-mailben a következő e-mailcímen: harmoniahazdebrecen@gmail.com

Kérek minden kedves jelentkezőt, hogy az Angyali találkozásra készüljön testileg, lelkileg a meditáció előtte figyelj belső csendedre, ha lehet, fogyassz könnyű ételeket, sok folyadékot, lehetőleg vizet, érkezz kényelmes ruházatba.

 

Szeretettel várok mindenkit, aki hívást érez, mert tudom, akinek itt a helye az megérkezik. Áldás!

Szabó Icus Földangyal