HarmóniaházESŐCSEPP MASSZÁZS tanfolyam

gyakorlati oktatás nem csak masszőröknek…

2018. október 16. kedd 10-16 óra


 j e l e n t k e z e m >>>


A jelentkezők egy feledhetetlen élményben részesülnek, ahol tapasztalatokat szerezhetnek egy különleges masszázsról, elsajátíthatja a technológiát, hogy családjában, ismerőseinek hatékony segítséget tudjon nyújtani.

Az esőcsepp technika az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb, műtéti beavatkozást nem igénylő, bárki számára elérhető eljárás a hátfájás és gerincproblémák - a legelterjedtebb „népbetegség“ - csillapítására. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben visszük fel a talpra, a lábfejre, majd a gerincre és a gerinc területekre.

Egy felbecsülhetetlen módszer illóolajok külsőleges alkalmazásával a gyógyulásért, melyet most Ön is elsajátíthat!


Raindrop Technique (esőcsepp) egy itthon még nagyon ritkán használt eljárás, mely éterikus olajok és ezek terapeutikus hatásának egyvelegén alapszik. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatják fel a gerincre és mellé, majd ezeket gyengéden bedolgozzák. A forró kendők erősítik az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítő - hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban. Ez egy kellemes, ellazult érzést ad egész testünknek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket.

Bizonyított, hogy a hátizomzatban sok parazita, vírus, baktérium és gomba telepszik meg. Bizonyos idő után gyulladások lépnek fel és a hátizmok ennek következtében megrövidülnek. Ha olyan izmokkal történik mindez, melyek a gerincet tartják egyensúlyban és a helyes irányban, akkor a gerinccsigolyák a megrövidült izmok irányába kezdenek el elmozdulni. Ennek következménye a gerincferdülés. Súlyos esetekben a gerincoszlop úgy áll, mint egy csigalépcső. Ezen megrövidült izmok masszírozása javítja az anyagcserét és az izmok gyógyulási folyamatát gyorsítja. De sajnos sok izom még a leggyakorlottab masszőr számára sem elérhető. Pontosan itt jön a Raindrop Technique. Az olajok hátra történő feljuttatása után a növényi hatóanyagok behatolnak a hátizomzatba. Megérkeztük után még egy hétig hatékonyan dolgoznak. Baktériumokat, parazitákat, vírusokat és gombákat ölnek ki, melyek az izomszövetek között rakódtak le. Az olajok kiegyensúlyozó hatásukon kívül még a lelki és energetikai középút megtalálásában is segítenek.


Kiknek ajánljuk?

-          masszőröknek, akik szeretnék kiegészíteni tevékenységüket

-          természetgyógyászat iránt érdeklődőknek

-          azoknak, akik szeretnék megőrizni testi-lelki harmóniájukat

-         akik szeretnének egyensúlyt teremteni a saját és családjuk életében.

 


Előadó:  Pávai Viktorné Inci gyógy- és wellness masszőr, oktató

Helyszín: Harmóniaház 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 4. (Bejárat a Vásáry István utca felől)

A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos megállóhely a Vásáry utcánál, Erzsébet utcán 5-ös troli, 10-es, 30-as. 39-es, 46-os buszmegálló a MÁV rendelőnél)

Tanulónk igénybe  vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát. A közelben több pékség, abc üzlet, étterem található.

Részvételi díj:  18.000/fő, ha ketten jöttök 16.000 Ft/fő

A részvevők egy színes, ábrákkal illusztrált munkafüzetet is kapnak a masszázs tökéletesítéséhez.   


A masszázshoz szükséges ola-jszett ára nettó 121 euro, amely a masszázs elvégzéséhez szükséges speciális olajokat tartalmazza. )Kb 12-15 masszázshoz elegendő egy szett.)
Ezt online bankkártyával kell fizetni a rendelés napján. ( ezt a tanfolyam után, vagy az az utáni napokban szoktuk mindenkinek megrendelni) A későbbiekben az olajokhoz nagykereskedelmi áron lehet hozzájutni.

                  

Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  keddi és szerdai napokon 14-19 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (10.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

 A jelentkezési díjat befizetheti:

  1. személyesen kedden és szerdán 14-19 óra között
  2. banki befizetéssel vagy átutalással