SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)
Masszázs tanfolyam

Svéd- frissítő masszázs
Frissítő talp- és láb SPA masszázs
Alakformáló cellulit masszázs
Bambusz masszázs
Lávaköves masszázs
Wellness 5in1 masszázs
Indiai fejmasszázs
Nyirokmasszázs alaptechnika
Herbazsákos masszázstechnika
Arcmasszázs 10:1
Integrált Fejmasszázs
Köpölyözés
Egyéb
Nincs kedvezményem
Páros kedvezmény
Munkanélküliek kedvezménye
Diákigazolvány kedvezménye
Nagycsaládosok kedvezménye
személyesen készpénzben
banki átutlással
Ellenőrző kód :

HA 2 NAPON BELÜL NEM KAPSZ VISSZAJELZÉST,  AKKOR KÉRLEK JELEZD A harmoniahazdebrecen@gmail.com email címre, MERT A TECHNIKA IDŐNKÉNT MEGVICCEL BENNÜNKET! :)

 *Adatkezelési szabályzat >>>

Kérünk, hogy a jelentkezési lap elküldése után 4 napon belül utald át a regisztrációs díjat, mert jelentkezésed csak annak beérkezése után fogadjuk el hivatalosan. A tanfolyami helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel!


A regisztrációs díj a svéd masszázs tanfolyam esetén 20.000 Ft, minden más tanfolyamnál egységesen 10.000 Ft, amely összeg beleszámít a tanfolyami díjba.


Abban az esetben, ha az általad kiválasztott képzés indulása bármely okból meghiusúl, akkor 4 munkanapon belül maradéktalanul visszatérítjük a befizetett regisztrációs díjat. Ebben az esetben a Harmónia Masszázs Iskolával szemben egyéb anyagi jellegű igény, kárpótlás nem támasztható, arra képző nem kötelezhető.


Abban az esetben, ha a tanfolyamon bármilyen oknál fogva nem tudsz részt venni, a befizetett összeget a képzőnek nem áll módjában visszafizetni, viszont egy alkalommal lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy következő időpontban induló tanfolyamot válassz ki.