VADNÖVÉNYES ÉLET - VADNÖVÉNYES KONYHA
a négy évszakos programsorozat következő témája
SÜSSÜNK-FŐZZÜNK-FERMENTÁLJUNK
A programsorozat minden eleme önállóan is értékes és hasznos, de a legteljesebb és átfogóbb képet
természetesen a négy évszakot felölelő alkalmakon való részvétel nyújtja.
természetesen a négy évszakot felölelő alkalmakon való részvétel nyújtja.
2025. április 26. szombat 16 órakor
Ehető vadnövények felhasználásával készítünk ételeket, italokat, édeseket, sósakat, kencéket és leveseket, egyéb érdekességeket, és fermentálni is fogunk.
Jelentkezés szükséges, mivel limitált létszámmal tudunk együtt dolgozni! Kérlek, hogy 2025. május 28-ig jelentkezz, ha jönni szeretnél! 06-30-465-2767
Hozz magaddal: vágódeszka, kés, kanál, villa, pohár, 5 átlagos méretű befőttes üveg, 3-4 db papírzacskó (lisztes, cukros zacskó)
Az alapanyagokat mi biztosítjuk!
Hozzájárulás: 10.000 Ft /fő
A Harmóniaházzal közösen várunk a vadnövények világában!
Várunk szeretettel a vadnövények világában!
Előadó, szakvezető: Sárosi Eleonóra agármérnök, természetpedagógiai szakvezető
Bővebb információz kérhetsz a 06-30-465-2767 telefonszámon.
Részvételi szándékodat-a harmoniahazdebrecen@gmail.com email címen is jelezheted