SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)
METAMORF MASSZÁZS TANFOLYAM

Az átváltozás - átalakulás jegyében

2024. március 23. szombat  9-17 óra

Segíteni másoknak nagyszerű, közben Te is változol, tapasztalsz.... egy igazi Önismereti folyamat„A Metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzosokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

A Metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon-kézen-fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, a tudatalatti vélt helyszínét és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat.

A Metamorf masszázs kíméletes, de nagyon hatékony, egészségi állapottól függetlenül bárki lehet részese, gyermekek is, nem ütközik semmilyen más móddal, orvosi -, pszichiátriai kezelések hatékony kiegészítője.

A Metamorf masszázs során félelmek, gátlások, nyomasztó érzések oldódnak,. Ez a masszázs növeli az önbizalmat, életbe vetett hitet, életkörülmények javulására ható. Pszichoszomatikus tünetekre, betegségekre pozitívan hat / végtaggörcsök, tick, migrén, depresszió, pánik betegségek, allergia, körömrágás, autoimmun betegségek, szívritmus zavar, vérnyomás problémák, izzadás. Hideg végtagok felmelegszenek, vese-máj-epe-emésztési gondokra pozitívan ható, ízületi problémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, fülfájás szűnhet meg hatására.

A tanfolyam során megismerkedünk a 
- a metamorf masszázs eredetével
- csakrákkal
- a bklokkok keletkezésével és fajtáival
- az idősíkokkal
- a kezelés menetével

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges!  

Ha megszólított a Metamorf masszázs világa, szeretettel várlak a kiscsportos (max 6 fő) tanfolyamra. 

Részvételi díj: 25.000 Ft, ( mely tartalmazza a jegyzetet és 1 db magyar nyelvű Tanúsítványt)

Kedvezmény:  Ha ketten jöttök, akkor a tanfolyam díja csak 22.000 Ft/főBármilyen jellegű kérdés merül fel, lehet keresni, kérdezni a 06/70/368/5144 telefonszámon.

Oktató: Drozdáné Soltész Gabriella masszőr és segítő a lélekközeli megélések világában

Idén hatodik éve, hogy megismertem a Metamorf masszázst, jelen pillanatig is mindennapjaim része, segítve a hozzám fordulókat.
Úgy építettem fel a Metamorf masszázs elméletét - nevezhetnénk Lélekmasszázsnak is, függetlenül attól, milyen tapasztalataid vannak, hol tartasz utadon, át tudd venni, érteni és érezni mindazt, amit kell, hogy megértsd lényegét és azon túl Tőled függő, gyakorlásodon, hogy meddig jutsz.

Életünk során kellemetlen lelki hatások, traumák, megrázkódtatások, félelmek, fájdalmak érnek bennünket, melyek tudatalattinkban is megjelenhetnek, elraktározódnak. Lelki blokkok-gátak befolyásolják a test és a lélek szabad,
egészséges energiaáramlását, kihatva tudatunkra, mindennapi életünkre, akár testi problémákat is okozva. Megakadályoz bennünket, hogy teljes, kiegyensúlyozott életet éljünk. Minden élethelyzetünkben, amikor valami nem jó, megállásra kényszerülünk, döntést kell hozni, folytatás úgy, mint korábban vagy másként. E masszázs a tudatalattit érintve, segít kioldani a meglévő sérelmeket, fájdalmakat, akár múltbéli, különböző idősíkokról való megértésekkel-
elfogadással-oldással. Bekapcsolódhatnak előző életek, magzati kor emlékei, jelenünk, Önismereti folyamat részeként.