SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

HARMÓNIA MASSZÁZS TANFOLYAMOK
felnőttképzési engedély szám: B/2020/000926

A masszázs tökéletes kikapcsolódás testnek és léleknek


Harmóniaház masszázs tanfolyam 

   Wellness 5 in 1  masszázs tanfolyam

( mézmasszázs,  csokoládé masszázs, herbazsákos masszázs, gyógynövényes peeling, izület- és bőrregeneráló testpakolások)


                                                  2024. március 5-6.   8-15 óra


j e l e n t k e z e m >>>


Az általános frissítő, vagy épp relaxáló masszázstechnikák mellett széles választék áll rendelkezésre, amellyel elősegíthetjük a harmóniát és egészséget a hozzánk fordulók életében. A legfontosabb szempont, mely a wellness jelentése is, hogy a vendégünk jól érezze magát. A wellness masszázsok alapvető célja  a kényeztetés.

Wellness masszázs 5 in 1 tanfolyamunk kiváló lehetőség, a masszázs kezelés igazi relaxáló, regeneráló és szépítő szolgáltatássá váljon.

A csokoládé, a só,  a méz használata mellett a tanfolyam során megtanuljuk gőzölt herba zsákokkal történő masszázst, mely a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Az egész szervezetre pozitív hatást gyakorol, kívül-belül megszépít.pakolások erejét.

Megtanuljuk a bőrradírozás technikáját, a bőr előkészítését  különböző anyagok felvitelével és alkalmazásával, valamint a  forró guriga masszázst és tápláló, méregtelenítő pakolásokat. A megismert anyagok és eszközök segítségével kreatívan képes lesz összeállítani saját masszázsprogramjait, egyedi, különleges wellness élményt nyújtó masszázsokat.

 

j e l e n t k e z e m >>>

 

A tanfolyam főbb témakörei:

 • Wellness masszázs elvégzéséhez változatos és tápláló vivőanyagok és hatásuk megismerése, masszázs során alkalmazása, szükséges eszközök melegítésre használható gépek bemutatása
 • A bőr előkészítése, a pakolások és masszázsok végzésére, bőrradírozás technikái kesztyűvel, krém-olaj-gél ismeret és típusajánlás- méregtelenítő tengeri sómasszázs (testen, tenyeren, talpon)
 • Gyógynövényes peeling
 • Tibeti-orosz mézmasszázs
 • Csokoládé masszázs
 • Herbazsákos masszázs
 • Forró guriga masszázs
 • Egyéb tápláló, ízület- és bőrregeneráló testpakolások ismertetése, kivitelezése (coffein, agyag, alga, holt tengeri iszap, mézes-fahéjas, fehér csokis-cseresznyés, lulur, vörös szőlő, tokaji aszú, sáfrány)
 • Javallatok és ellenjavallatok, pozitív - negatív reakciók esetei
 • A kezelés menete - higiénés, biztonsági előkészületek
 • Alapvető egészségvédelmi ismeretek a kezelés előkészítése, kivitelezése és befejezés során.

 

A tanfolyam megkezdésének előfeltétele: masszőri végzettség (svéd, frissítő masszőr, gyógymasszőr, egyéb masszőr, kozmetikus)

 

Csoportjaink:

Képzéseink kizárólag kis létszámúak,  min. 4 fő, max. 10 fővel indítjuk csoportjainkat, hogy minden tanulónk kellő odafigyelést, segítséget kapjon az oktatójától ami által olyan minőségi masszázstudás birtokába kerülnek, amellyel a világ bármely pontján megállják a helyüket szakmájukban.


Oktatónk  Iklódi Katalin gyógymasszőr, wellness masszőr,  

                                                  
Helyszín: HARMÓNIAHÁZ
 Debrecen, Arany János utca 2. fsz (a Pizza Via előtti kapun kell bejönni és  az udvarban jobbra)  

A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos  Arany J. u. megállóhely )

Tanulónk igénybe vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát.  A közelben több pékség, abc üzlet  található.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Végzett masszőr tanulóinknak: Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Érdeklődőknek: Legyen Ön családja professzionális masszőre! Tanfolyamunkon tanultakkal otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat. Ki ne örülne, egy méregtelenítő bőrradírozásnak vagy egy tápláló csokoládé masszázsnak? A pozitív visszajelzés és a siker garantált.

 Harmóniaház masszázs tanfolyamok

Képzési összefoglaló

Képzés megnevezése: Wellness 5 in 1 tanfolyam

Megszerezhető végzettség: wellness masszőr

Képzési idő:  20 óra (kedd-szerda ) 2 óra elmélet, 18 óra gyakorlat

Vizsga:  A két napos tanfolyamot követően, az utolsó napon, egy esszé jellegű beadandó feladat lesz. A tanult vivőanyagokból és testkezelésekből kell összeállítani egy kezelésprogramot,melyben a kreativitást, a wellness élmény megvalósítását és a használt anyagok egymáshoz való illeszkedését, harmóniáját pontozzuk. A készített feladatokat közösen átbeszéljük, így a résztvevők egymás programjait is megismerhetik.


Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után a Munkaügyi Központ által kiadott regisztrációs számmal ellátott névre szóló tanúsítványt kapnak a hallgatók, melynek feltétele a hiányzásmentes részvétel és a sikeres  vizsga.


Elhelyezkedés: A tanfolyamon megszerezhető végzettséggel vállalkozói igazolvány is váltható! A tevékenység TEÁOR kódja: Fizikai közérzet javító szolgáltatás: 960404


További elhelyezkedési lehetőségek: wellness & SPA központok, szállodák, termálfürdők, szépségszalonok, fitnesz termek

 

Részvételi díj:  35.000/fő, ha ketten jöttök 32.000 Ft/fő           HARMÓNIAHÁZ KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTHATÓ!

A ár tartalmazza

-         az elméleti és gyakorlati oktatás díját

-         a tanfolyam során használt krémeket, olajokat, eszközöket

-         a tanfolyam jegyzetét

-         a vizsgadíjat

-         a Tanúsítványt (magyar nyelven). Angol/ Német nyelvű tanúsítvány + 1.500 Ft/db

+   Igény esetén 30 perces tanácsadás vállalkozás indításához

 

Mit kell hozni a képzésre: a képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatók részéről csak kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, hölgyeknek kétrészes fürdőruha, uraknak rövid nadrág, papucs, váltózokni, 2 db törülköző, toll, jegyzetfüzet, ivóvíz szükséges.

 

Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  kedd 14-19 óra és szerdai napokon 6-13 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (10.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

A tanfolyam elindulása előtt, emailban történő lemondás esetén a befizetett díj 80%-át egy későbbi tanfolyam árába beszámítjuk.

 A jelentkezési díjat befizetheti:


 1. személyesen kedden 14-19 óra és szerdán 9-13 óra között
 2. banki befizetéssel vagy átutalással


 j e l e n t k e z e m >>>

 

Nincs előképzettsége? Tájékozódjon induló svédmasszázs tanfolyamunkról itt!