SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

HARMÓNIA MASSZÁZS TANFOLYAMOK
felnőttképzési engedély szám: B/2020/000926

A masszázs tökéletes kikapcsolódás testnek és léleknekHarmóniaház Debrecen

Hot stone, LÁVAKÖVES masszázs tanfolyam


  2024. április 27. szombat  9-16 óra

j e l e n t k e z e m >>>Ezen a szakmai továbbképzésen résztvevőink a lávakővel történő masszázst tanulhatják meg, sajátíthatják el a lávakő, márvány, féldrágakő v eszköz alkalmazását. Az alapvető anatómiai ismerete áttekintése, kontraindikációk és indikációk tanulmányozása során, az egyes eszközökhöz tartozó fogásokat, használati és alkalmazási ismereteket tanulják meg. Kíváló ismeretanyagot biztosítás szolgáltatásbővítéshez.

 

A lávaköves masszázs


A lávaköves masszázs mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket.  A mai modern lávaköves masszázs ugyanezeken az alapokon nyugszik: a kézzel történő masszírozás helyett vulkáni üledékes kőzetű sima, lapos köveket használnak, melyeket felhevítve a test különböző akupresszúrás pontjaira helyeznek, átmasszírozzák velük a testet, vagy óvatosan az izmokba nyomnak,izmok mellett csúsztatnak

A köveket, s a hátat vagy az éppen masszírozandó testrészeket gazdagon bekenik speciális olajjal, melyekhez illóolajat csepegtetvén különböző aromaterápiás hatások érhetőek el, a masszázs és a lávakövek jótékony hatásán felül.A test ellazulása mellet a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül.

 

HarmóniaházA lávaköves masszázs élettani hatásai:

     - javítja a keringést
     - segít az izmok ellazításában
     - felmelegíti a testet
     - javítja a nyirokkeringést
     - gyorsítja az anyagcserét
     - enyhíti az izomfájdalmakat
     - segíti a méregtelenítés folyamatát
     - erősíti a kötőszöveteket
     - stresszoldó hatású
     - javítja a vese kiválasztását
     - feloldja az izommerevséget

Vagyis az összes olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázsfajta, azonban a meleg kövek használata miatt felerősíti ezeket a hatásokat. Ellazít, pihentet, mentesít a mindennapi stressz alól és javítja közérzetünket, azonban bizonyos helyzetekben nem ajánlott: például szív-és érrendszeri megbetegedések esetén, magas vérnyomás esetén, a terhesség utolsó harmadában illetve menstruáció idején.


A tanfolyam főbb témakörei

 

Elmélet rész

A meridián rendszer,A csakrák,A hideg és meleg kövek hatása a testre, A lávakőmasszázs hatásai, A masszázs javallatai (indicatio), ellenjavallatai (contraindicatio), Tudnivaló a lávakövekről.


Gyakorlati rész:

Lávakő masszázs protokollja, kivitelezése, helyes alkalmazása


Saját élményű gyakorlatszerzés, az oktatás professzionális masszázságyakon történik, a résztvevők párban gyakorolják egymáson a masszázstechnikákat, oktató felügyelete mellett

                                                   Harmóniaház

Végzett masszőr tanulóinknak: Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Érdeklődőknek: Legyen Ön családja professzionális masszőre! Tanfolyamunkon tanultakkal otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat. Ki ne örülne, egy méregtelenítő bőrradírozásnak vagy egy tápláló csokoládé masszázsnak? A pozitív visszajelzés és a siker garantált.

 

Képzési összefoglaló

Képzési idő:  10 óra - 2 óra elmélet, 8 óra gyakorlat

Vizsga:  a tanórákon való gyakorlati munka értékelése

Csoportjaink:

Képzéseink kizárólag kis létszámúak, max. 12 fővel indítjuk csoportjainkat, hogy minden tanulónk kellő odafigyelést, segítséget kapjon az oktatójától ami által olyan minőségi elméleti-  és gyakorlati  masszázstudás birtokába kerülnek, amellyel a világ bármely pontján megállják a helyüket szakmájukban.

                                              
Helyszín: HARMÓNIAHÁZ
 Debrecen, Arany János utca 2. fsz (a Pizza Via előtti kapu, az udvarban jobbra)  

A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos  Arany J. u. megállóhely )


 Tanulónk igénybe vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát.  A közelben több pékség, abc üzlet  található.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után a Munkaügyi Központ által kiadott regisztrációs számmal ellátott névre szóló tanúsítványt kapnak a hallgatók, melynek feltétele a hiányzásmentes részvétel és a sikeres  vizsga.


Elhelyezkedés: A tanfolyamon megszerezhető végzettséggel vállalkozói igazolvány is váltható! A tevékenység TEÁOR kódja: Fizikai közérzet javító szolgáltatás: 960404


További elhelyezkedési lehetőségek: wellness & SPA központok, szállodák, termálfürdők, szépségszalonok, fitnesz termek

 

Részvételi díj:   25.000 Ft/fő


           HARMÓNIAHÁZ KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTHATÓ!


A ár tartalmazza

-         az elméleti és gyakorlati oktatás díját

-         a tanfolyam során használt krémeket, olajokat, eszközöket

-         a tanfolyam jegyzetét

-         a vizsgadíjat

-         a Tanúsítványt (magyar nyelven). Angol/ Német nyelvű tanúsítvány + 1.500 Ft/db

+   Igény esetén 30 perces tanácsadás vállalkozás indításához

 

Mit kell hozni a képzésre: a képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatók részéről csak kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, hölgyeknek kétrészes fürdőruha, uraknak rövid nadrág, papucs, váltózokni, 2 db törülköző, toll, jegyzetfüzet, ivóvíz szükséges


Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  kedd 14-19 óra és szerdai napokon 9-13 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (10.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

 

A jelentkezési díjat befizetheti:


1. személyesen kedden 14-19 óra között és szerdán 9-13 óra között

2. banki befizetéssel vagy átutalással


 j e l e n t k e z e m >>>

 

Nincs előképzettsége? Tájékozódjon induló svédmasszázs tanfolyamunkról itt!