SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

2022. március 19.  szombat 10 óra


Életfa festés fa alapra akril festékkel,

kombinált technikával


MANDALAFESTÉSA mandala számtalan kérdésre tud válaszolni. Megmutatja belső világunkat, vágyainkat, segít elmélyíteni az önismeretünket, és megteremteni az egyensúlyt legbelső önmagunk és a világ között.

A mandala megalkotása különleges módon hat a szellemre és a lélekre. Az ősi, archetipikus formákkal és a színekkel való foglalatosság pozitív hatással van ránk. A mandalafestés önmagában véve egy meditációs folyamat, mely alatt eltávolodunk a mindennapi világunktól, megnyugszunk, ellazulunk, váratlan, segítő gondolatok, érzések bukkannak fel bennünk, és tágabb összefüggéseiben láthatjuk önmagunkat és a világunkat. A mandala elkészítése után energiaszintünk megnő, kiegyensúlyozottabbak leszünk, lelkesebbek és motiváltabbak a belső erő megtapasztalásának köszönhetően. A mandala személyes fejlődéshez, gyógyulás elősegítéséhez, és az Egész-ség felé vezet.


A Mandalafestő Estek sorozat témája most az  ÉLETFA lesz.

Az életfa a magyar nép egyik legősibb szakrális jelképe. A világmindenség természetes rendjét fejezi ki, melyben az isteni rendezőerő nyilvánul meg. A fa a legtöbb kultúrában a megújulás és az élet jelképe. Azonban a magyar életfa jelentősen eltér ezektől az ősi szimbólumoktól. A felső ágai jobb és baloldalán  ott van a Nap (a férfi), a Hold (a nő szimbóluma). A fa hármas osztatása a világmindenség rendezőelvét képezi le. A fa lombja vagy koronája az égi szféra, a fa törzse a földi, azaz látható világot jelképezi. A földalatti világ az alvilágot vagy szellemvilágot jelenti, ahova a fa gyökerei nyúlnak le.

Technika: fa alapra akril festékkel, kombinált technikával

Rajztudás nem szükséges, csak jó kedv, nyitottság és egy kis bátorság. Az alkotáshoz minden eszközt biztosítunk.

NAGY ZSUZSA mandalafestő vezet be bennünket a mandala festés rejtelmeibe, mint a színek és formák jelentéséről, majd elkezdődik a közös alkotás, ahol mindenki megfestheti saját mandaláját.

 

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő, mely minden költséget tartalmaz.


Maximális létszám: 10 fő

A létszám miatt kérlek jelentkezz be a harmoniahazdebrecen@gmail.com email-címen, vagy a mandala.kezmuvesmuhely@gmail.com címen és hogy biztos legyen helyed, a részvételi díjat már előre is befizetheted.

 

További információ:

Nagy Zsuzsa mandalafestő

+36209359220

mandala.kezmuvesmuhely@gmail.com

 

Sok szeretettel várunk!