SZOLGÁLTATÁSAINK



HARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

































2021. október 8.  péntek 17 óra


MANDALAFESTÉS



A mandala számtalan kérdésre tud válaszolni. Megmutatja belső világunkat, vágyainkat, segít elmélyíteni az önismeretünket, és megteremteni az egyensúlyt legbelső önmagunk és a világ között.

A mandala megalkotása különleges módon hat a szellemre és a lélekre. Az ősi, archetipikus formákkal és a színekkel való foglalatosság pozitív hatással van ránk. A mandalafestés önmagában véve egy meditációs folyamat, mely alatt eltávolodunk a mindennapi világunktól, megnyugszunk, ellazulunk, váratlan, segítő gondolatok, érzések bukkannak fel bennünk, és tágabb összefüggéseiben láthatjuk önmagunkat és a világunkat. A mandala elkészítése után energiaszintünk megnő, kiegyensúlyozottabbak leszünk, lelkesebbek és motiváltabbak a belső erő megtapasztalásának köszönhetően. A mandala személyes fejlődéshez, gyógyulás elősegítéséhez, és az Egész-ség felé vezet.


Folytatódik a Mandalafestő Estek sorozat, benső utazásra indulunk a tulipános életfával a Kikelet, a megújulás, a női minőség jegyében.
Technika: pontozás

Rajztudás nem szükséges, csak jó kedv, nyitottság és egy kis bátorság. Az alkotáshoz minden eszközt biztosítunk.

NAGY ZSUZSA mandalafestő vezet be bennünket a mandala festés rejtelmeibe, mint a színek és formák jelentéséről, majd elkezdődik a közös alkotás, ahol mindenki megfestheti saját mandaláját.

 

Részvételi díj: 8.000 Ft/fő, mely minden költséget tartalmaz.


A létszám miatt kérlek jelentkezz be a harmoniahazdebrecen@gmail.com email-címen, vagy a mandala.kezmuvesmuhely@gmail.com címen és hogy biztos legyen helyed, a részvételi díjat már előre is befizetheted.

 

További információ:

Nagy Zsuzsa mandalafestő

+36209359220

mandala.kezmuvesmuhely@gmail.com

 

Sok szeretettel várunk!