SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

2020. április 17.  péntek 17 óra


MANDALAFESTÉSA mandala számtalan kérdésre tud válaszolni. Megmutatja belső világunkat, vágyainkat, segít elmélyíteni az önismeretünket, és megteremteni az egyensúlyt legbelső önmagunk és a világ között.

A mandala megalkotása különleges módon hat a szellemre és a lélekre. Az ősi, archetipikus formákkal és a színekkel való foglalatosság pozitív hatással van ránk. A mandalafestés önmagában véve egy meditációs folyamat, mely alatt eltávolodunk a mindennapi világunktól, megnyugszunk, ellazulunk, váratlan, segítő gondolatok, érzések bukkannak fel bennünk, és tágabb összefüggéseiben láthatjuk önmagunkat és a világunkat. A mandala elkészítése után energiaszintünk megnő, kiegyensúlyozottabbak leszünk, lelkesebbek és motiváltabbak a belső erő megtapasztalásának köszönhetően. A mandala személyes fejlődéshez, gyógyulás elősegítéséhez, és az Egész-ség felé vezet.


Folytatódik a Mandalafestő Estek sorozat, benső utazásra indulunk a tulipános életfával a Kikelet, a megújulás, a női minőség jegyében.
Technika: Vászon, akril

Rajztudás nem szükséges, csak jó kedv, nyitottság és egy kis bátorság. Az alkotáshoz minden eszközt biztosítunk.

NAGY ZSUZSA mandalafestő vezet be bennünket a mandala festés rejtelmeibe, mint a színek és formák jelentéséről, majd elkezdődik a közös alkotás, ahol mindenki megfestheti saját mandaláját.

 

Részvételi díj: 6.000 Ft/fő, mely minden költséget tartalmaz.


A létszám miatt kérlek jelentkezz be a harmoniahazdebrecen@gmail.com email-címen, vagy a mandala.kezmuvesmuhely@gmail.com címen és hogy biztos legyen helyed, a részvételi díjat már előre is befizetheted.

 

További információ:

Nagy Zsuzsa mandalafestő

+36209359220

mandala.kezmuvesmuhely@gmail.com

 

Sok szeretettel várunk!