SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
ÚJ!  ÚJ!   ÚJ!

Természetgyógyász képzés indul! >>>           Egészségügyi modul


            Természetgyógyász modul
HARMÓNIA MASSZÁZS TANFOLYAMOK
felnőttképzési engedély szám: B/2020/000926


Harmóniaház

Indiai Fejmasszázs

 

 2024. május 24. péntek 12-19 óra

j e l e n t k e z e m >>>


Az általános frissítő, vagy épp relaxáló masszázstechnikák mellett széles választék áll rendelkezésre, amellyel elősegíthetjük a harmóniát és egészséget a hozzánk fordulók életében.

Az indiai fejmasszázst végezni legalább olyan jó, mint abban részesülni. Előnyei közé tartozik a masszázs egyszerűsége, hatékonysága és hozzáférhetősége - nem igényel felszerelést és még fél óráig sem tart. Néhány alapmozdulattal lazító, nyugtató vagy serkentő, élénkítő hatást érhetünk el. Remek módszer arra, hogy lecsitítsunk egy gyereket, aki nem tud elaludni, felfrissítsük a fáradt számítógép kezelőt, és szeretteinknek kedveskedjünk vele. Nem utolsó sorban pedig azért is átvehetjük az indiai nők, férfiak és gyerekek által ősidők óta követett hagyományt, hogy a hajunknak egészséges csillogást kölcsönözzünk.

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódott fel. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izommerevségeket, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ily módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növelni az ízületek mozgékonyságát. Hozzásegít továbbá a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyban, s ez által letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, s így fiatalosabb, üdébb és vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Elősegíti, hogy a a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését. A tápláló olajok tisztító, hidratáló és erősítő hatásúak, óvják a hajat és a bőrt az időjárás, a környezetszennyezés és mindenfajta igénybevétel káros hatásaitól.  

Miben segít a fejmasszázs?

 1. Az arc, fej, nyak a hát és a váll izomfájdalmának enyhülése
 2. A nyak és vállízületek mobilitásának növekedése.
 3. A feszültségeredetű fejfájás csillapodása.
 4. Energiaszint növekedése.
 5. Stressz, idegesség, levertség és enyhe fokú depresszió oldódása.
 6. Nagyobb kreativitás, tisztább gondolatok, jobb koncentráció.
 7. Nyugalom, kiegyensúlyozottság, jó közérzet.
 8. Pihentetőbb, firssítő alvás.
 9. Mélyebb, lassabb légzés.
 10. Erősebb immunrendszer

 

j e l e n t k e z e m >>>

 

A tanfolyam tematikája:

-          Ayurveda alapelve

-          Meridiánok és marma pontok

-          A masszázs hatásmechanizmusa

-     Alkalmazott masszázsfogások

-     A masszázs menete

-          A masszázs javallatai és ellenjavallatai

-           

A tanfolyam megkezdésének előfeltétele: nincs

 

Csoportjaink:

Képzéseink kizárólag kis létszámúak,  min. 6 fő, max. 12 fővel indítjuk csoportjainkat, hogy minden tanulónk kellő odafigyelést, segítséget kapjon az oktatójától ami által olyan minőségi elméleti-  és gyakorlati  masszázstudás birtokába kerülnek, amellyel a világ bármely pontján megállják a helyüket szakmájukban.

 

Oktatónk Iklódi Katalin  gyógymasszőr, wellness masszőr, 

                                            

Helyszín: Harmóniaház 4025 Debrecen, Arany János u 2. fsz. 2. (a Pizza Via előtti kapun kell bejönni az udvarba és ott a jobbra eső lépcsőház )

A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 6 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos megállóhely a Szent Anna utcánál)

Tanulónk igénybe vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát.  A közelben több pékség, abc üzlet  található.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Végzett masszőr tanulóinknak: Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Érdeklődőknek: Legyen Ön családja professzionális masszőre! Tanfolyamunkon tanultakkal otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat. Ki ne örülne, egy pihentető, regeneráló, szépítő, fejmasszázsnak. A pozitív visszajelzés és a siker garantált.

 

Képzési összefoglaló

Képzés megnevezése: Indiai fejmasszázs

Képzési idő:  8 óra (2 óra elmélet, 6 óra gyakorlat)

Vizsga:  A tanfolyam anyagából egy tesztsor kitöltése

A tanfolyam sikeres elvégzéséről Igazolást állítunk ki.

 

Részvételi díj:   25.000 Ft, ha ketten jöttök 22.000 Ft/fő


           HARMÓNIAHÁZ KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTHATÓ!

A ár tartalmazza

-         az elméleti és gyakorlati oktatás díját

-         a tanfolyam során használt krémeket, olajokat, eszközöket

-         a tanfolyam jegyzetét

-         az Igazolást  (magyar nyelven). Angol/ Német nyelvű  igazolás + 1.500 Ft/db

+   Igény esetén 30 perces tanácsadás vállalkozás indításához

 

Mit kell hozni a képzésre: a képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatók részéről csak kényelmes, szabad mozgást biztosító fehér ruházat, törülköző, toll, jegyzetfüzet, ivóvíz szükséges.


Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  kedd 14-19 óra és szerdai napokon 9-13 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (10.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

 A jelentkezési díjat befizetheti:

 

 1. személyesen kedden 14-19 óra és szerdán 9-13 óra között
 2. banki befizetéssel vagy átutalással


 j e l e n t k e z e m >>>

 

Nincs előképzettsége? Tájékozódjon induló svédmasszázs tanfolyamunkról itt!

 

A masszázs tökéletes kikapcsolódás testnek és léleknek