SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)


Sámándobos Gyógyító Együttlét Arikánnal


2024. április 5. péntek 18 óra


ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS, EGYÜTT DOBBANÁS, GYÓGYÍTÓ HANGOK, FELTÖLTŐDÉS, KAPCSOLÓDÁS FÖLDANYÁVAL-ŐSEINKKEL-GYÖKEREINKKEL

"Ezek a szertartások nagyon fontosak, ha közvetlenül nem is látjátok, a hozadéka mindannyiunkké. Erősítsétek ezt a mezőt jelenlétetekkel!" /Keya/

Kiss Gabriella Arikán vagyok, 25 esztendeje járom a sámánság útját, az évek során gyógyítóvá, izzasztókunyhó vezetővé és naptáncossá váltam. Nőként, a Föld szellemét képviselem, a dévákat, az energiák és a tudás női aspektusát, Földanya, Gaia, az Istennő szellemiségét közvetítem.

A sámánság, a tapasztalás és a tudatosság útja, melynek során erőkkel, és helyszellemekkel dolgozunk. A CÉL pedig önmagunk és a bennünket körülvevő tér harmonizálása. Az együttlétek során igénybe vesszük a dob, a hang, a légzés és a tánc energiáit.

Fontosnak tartom, hogy minél több emberben kinyíljon a sámáni képesség, a hangsúly az egyén ébredésén van. Létfontosságú számomra az éberség, az ökoszisztéma iránti figyelem, törődés, mert úgy vélem, ez a kulcsa az emberiség továbbélésének bolygónkon.

Az EGYÜTTLÉT alatt éneklünk dalokat is, ugyanakkor a hangsúly a sámán doboláson van, melynek során megnyílunk a szellemi térnek és áthozzuk azt, ami onnét éppen érkezni szeretne. Ősi hangok… ősi dallamok, melyek a kollektív tudattérből bukkannak elő, mint az óceán hullámai, átmosnak, megtisztítanak, feltöltenek. Időtlen-idők emlékeit idézik lelkedben, összekapcsolnak azzal, ami volt, van és lesz, míg világ a világ.

Minden alkalom más egy kicsit, mivel a térben aktuálisan megjelenő erőket figyelem, és azokkal dolgozunk. Az alap pedig maga az évkör és annak történései, ünnepei, melyek irányt adnak számunkra.

A dob és a csörgő ősi gyógyító hangszerek, lüktetésük a szív dobbanásához hasonlatos. Képesek mély tudatállapotba vinni bennünket, ahol érzelmi blokkjaink feloldódhatnak, megtapasztalhatjuk a belső békét, és harmóniába kerülhetünk önmagunkkal. Felidézik bennünk az anyaméh biztonságos, óvó közegét, melybe lelkünk könnyedén belesimulhat, megpihenhet.

Szeretettel várlak, ha hívást érzel, gyere el közénk, a kör mindenki számára (gyermekeknek is) nyitott! Megköszönöm, ha barátaiddal is megosztod a lehetőséget!

Amennyiben van sámán dobod, vagy csörgőd, hozd magaddal őket, ugyanakkor a részvételnek nem feltételei, elég az is, ha a saját hangoddal vagy jelen.

Kérlek, hozz magaddal egy szál virágot, egy mécsest, és egy kis gyümölcsöt, felajánlásként, a hely szellemének!

A RÉSZVÉTEL ENERGIACSERÉJE: A javasolt felajánlás 3-5.000 Ft, vagy olyan összeg, amit jó szívvel adsz. A felajánlásokból fedezem a hely, és az utazás költségeit. Köszönöm, ha értékeled és támogatod munkásságomat, és mindazt, amit a szellemi tértől kapsz a közvetítésemmel. A gyermekek minden alkalommal a vendégeim.

BEJELENTKEZÉS: Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy bejelentkezel, és így látom, hány emberre számíthatok.
Mail cím: oserokore@gmail.com

ELÉRHETŐSÉG:
Kiss Gabriella Arikán
Mail: oserokore@gmail.com
Fb: Az Őserő Köre és Concordantia Carpatiensis
Telefon: 70 314 9570