Sámándobos Gyógyító Együttlét Arikánnal


2020. július 25. szombat 15 óra


Dél-Amerika varázslatos tájain - Élménybeszámoló és dobolás
(Peru, Bolívia, Ecuador, Colombia)


Mindig is vágytál eljutni Peruba, de még nem volt rá lehetőséged, és szeretnél egy kicsit tájékozódni, mielőtt Te is utaznál? Szeretnéd átélni, milyen érzés a Macchu Picchu-n ülni, ahol kitárul előtted a végtelen tér? Mit gondolsz, miben mások az ottani hegyek, erdők, helyszellemek, és emberek, mint az itthoniak? Szeretnéd tudni, milyen sétálni az Egyenlítőn, és mit adhat számodra ez a „vonal”? Kíváncsi vagy a helyre, ahol a világon a legtöbb az egy főre eső sámánok száma? Szeretnéd tudni milyen az esőerdők világa, milyen ott az élet? Hallottál már a mesternövényekről, tudod, hogy miben mások, mint a gyógynövények, vagy az erőnövények? Tudod, hogy miért lehetsz hálás, hogy Európában élhetsz, ugyanakkor, mi lehet Dél-Amerika ajándéka számunkra?

A vetítéssel egybekötött élménybeszámoló során négy országba látogatunk el közösen. Betekintést nyerhetsz ebbe az izgalmas, és egyben vad világba, ahol az élet minden pillanatban felértékelődik, a halál lehetséges közelségének tükrében.

Szeretettel várlak, ha van kedved egy kis kalandozáshoz!
A vetítést követően dobolunk, és éneklünk is együtt!

Hálásan köszönöm, ha barátaiddal is megosztod ezt a lehetőséget.

A részvételhez írásban, az oserokore@gmail.com e-mail címen szükséges előre bejelentkezni!

Szeretettel várlak!

További információk:
Kiss Gabriella Arikán
Telefon: 06 70 314 9570
Mail: oserokore@gmail.com
Fb: Az Őserő Köre

ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS, EGYÜTT DOBBANÁS, GYÓGYÍTÓ HANGOK, FELTÖLTŐDÉS, KAPCSOLÓDÁS FÖLDANYÁVAL-ŐSEINKKEL-GYÖKEREINKKEL

"Ezek a szertartások nagyon fontosak, ha közvetlenül nem is látjátok, a hozadéka mindannyiunkké. Erősítsétek ezt a mezőt jelenlétetekkel!" /Keya/

Kiss Gabriella Arikán vagyok, 25 esztendeje járom a sámánság útját, az évek során gyógyítóvá, izzasztókunyhó vezetővé és naptáncossá váltam. Nőként, a Föld szellemét képviselem, a dévákat, az energiák és a tudás női aspektusát, Földanya, Gaia, az Istennő szellemiségét közvetítem.

A sámánság, a tapasztalás és a tudatosság útja, melynek során erőkkel, és helyszellemekkel dolgozunk. A CÉL pedig önmagunk és a bennünket körülvevő tér harmonizálása. Az együttlétek során igénybe vesszük a dob, a hang, a légzés és a tánc energiáit.

Fontosnak tartom, hogy minél több emberben kinyíljon a sámáni képesség, a hangsúly az egyén ébredésén van. Létfontosságú számomra az éberség, az ökoszisztéma iránti figyelem, törődés, mert úgy vélem, ez a kulcsa az emberiség továbbélésének bolygónkon.

Az EGYÜTTLÉT alatt éneklünk dalokat is, ugyanakkor a hangsúly a sámán doboláson van, melynek során megnyílunk a szellemi térnek és áthozzuk azt, ami onnét éppen érkezni szeretne. Ősi hangok… ősi dallamok, melyek a kollektív tudattérből bukkannak elő, mint az óceán hullámai, átmosnak, megtisztítanak, feltöltenek. Időtlen-idők emlékeit idézik lelkedben, összekapcsolnak azzal, ami volt, van és lesz, míg világ a világ.

Minden alkalom más egy kicsit, mivel a térben aktuálisan megjelenő erőket figyelem, és azokkal dolgozunk. Az alap pedig maga az évkör és annak történései, ünnepei, melyek irányt adnak számunkra.

A dob és a csörgő ősi gyógyító hangszerek, lüktetésük a szív dobbanásához hasonlatos. Képesek mély tudatállapotba vinni bennünket, ahol érzelmi blokkjaink feloldódhatnak, megtapasztalhatjuk a belső békét, és harmóniába kerülhetünk önmagunkkal. Felidézik bennünk az anyaméh biztonságos, óvó közegét, melybe lelkünk könnyedén belesimulhat, megpihenhet.

Szeretettel várlak, ha hívást érzel, gyere el közénk, a kör mindenki számára (gyermekeknek is) nyitott! Megköszönöm, ha barátaiddal is megosztod a lehetőséget!

Amennyiben van sámán dobod, vagy csörgőd, hozd magaddal őket, ugyanakkor a részvételnek nem feltételei, elég az is, ha a saját hangoddal vagy jelen.

Kérlek, hozz magaddal egy szál virágot, egy mécsest, és egy kis gyümölcsöt, felajánlásként, a hely szellemének!

A RÉSZVÉTEL ENERGIACSERÉJE: A javasolt felajánlás 2.000 Ft, vagy olyan összeg, amit jó szívvel adsz. A felajánlásokból fedezem a hely, és az utazás költségeit. Köszönöm, ha értékeled és támogatod munkásságomat, és mindazt, amit a szellemi tértől kapsz a közvetítésemmel. A gyermekek minden alkalommal a vendégeim.

BEJELENTKEZÉS: Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy bejelentkezel, és így látom, hány emberre számíthatok.
Mail cím: oserokore@gmail.com

ELÉRHETŐSÉG:
Kiss Gabriella Arikán
Mail: oserokore@gmail.com
Fb: Az Őserő Köre és Concordantia Carpatiensis
Telefon: 70 314 9570