SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)OH - KLUB  a Harmóniaházban

KREATÍV ÖNISMERET ASSZOCIÁCIÓS KÁRTYÁKKAL

2019.  november 14. csütörtök 17,30-19,30 óra


Az asszociációs vagy OH-kártyák 88 képet és 88 szót tartalmaznak, ezekből összesen 7744 kombinációt lehet létrehozni - ennyiféle értelmezés segít neked abban, hogy megtaláld a megoldást bármilyen problémádra. Lehet, hogy egyszerűen csak arra vagy kíváncsi, hogy jó úton jársz-e, de az is lehet, hogy valamilyen komolyabb probléma vagy konfliktus jelent meg az életedben. Elképzelhető, hogy tanácstalannak érzed magad, de lehetséges az is, hogy látod, mit kellene másképp csinálni, csak valamiért mégsem sikerül megvalósítanod.


Az OH egy eddig ismeretlen világot tár eléd. Az OH segítségével megtanulhatod felismerni és kifejezni érzéseidet, erősítheted intuíciós képességedet. Segítségével fejleszthető - sőt célja a módszernek - a kommunikáció, a kreativitás, a képzelőerő, az önérzékelés, az együttműködés fejlesztése. Az OH megtanít hallgatni és válaszolni, megtanít arra, hogy valóban meghalld a másikat és önmagad ítélkezés és versengés nélkül.

Gyere és próbáld ki az OH kártyát, ha
  • van egy régóta megoldatlan problémád
  • önismeretet szeretnél tanulni
  • válságban a párkapcsolatod
  • válaszút előtt állsz
  • munkahelyi krízisben vagy
  • szeretnéd megérteni miért nincs önbizalmad

Ez egy olyan rendszer, amely rendkívül hatásos módon segít téged az elmélyülésben, önmagad megismerésében, saját tudattalan folyamataidnak feltérképezésében. Az OH egy „meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülsz, hanem hagyod, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak rád. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kapsz saját állapotodról, félelmeidről és vágyaidról. Rálátásod lesz a benned zajló folyamatokra, és megláthatod önmagad válaszait utadon.

Az OH-kártyákat Moritz Egetmeyer humanisztikus pszichológus, terapeuta fejlesztette ki, azzal a céllal, hogy saját kreatív asszociációink révén, játékosan tudjunk rátekinteni saját történetünkre, érzéseinkre, akadályainkra és erőforrásainkra. A gyakorlatot végzők biztonságos és elfogadó térben tudják mindezt megtenni. A kártya neve az „oh, aha” felkiáltásból ered, ami mind a 27 nyelven, amelyeken használják a kártyákat, ugyanazt jelenti: a felismerés, ráismerés, az úgynevezett „aha-élmény” szava. Ezt már egyetlen alkalom során is átélheted (én az első kártyahasználatom után alig tudtam elaludni a sok élménytől, érzéstől és gondolattól), ugyanakkor az is valószínű, hogy ez az első alkalom megmutat egy olyan témát, kérdést, amin érdemes lenne tovább dolgoznod. Ha van kedved a hosszabb munkához, akkor az OH-kártyák mellett pszichodramatikus technikákat is választhatsz, például a szocigramot (szociális atomot) vagy a pszichodramatikus beszélgetést.


A klubot vezeti:
Dr. Kovács Edina, humánerőforrás-fejlesztő tréner, pszichodrámavezető, drámapedagógus

Részvételi díj - 3.000 Ft

A játékon egyszerre max. 10 fő tud részt venni. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni.


Kiscsoportos foglalkozás, így bejelentkezés szükséges az alábbi linken >>>

vagy a harmoniahazdebrecen@gmail.com email címen.