MASSZŐR MARKETING TRÉNING

2019. november 24.

vasárnap  14-17 óra


Tréningvezető: Fekete Ibolya
Csak ez az 1 nap választ el attól, hogy sokkal jobban működjön a masszőr vállalkozásod! Megmutatom neked a lehetőségeket, melyek hozzá segítenek ahhoz, hogy Te csak a masszázzsal foglalkozhass - mindezt úgy, hogy végre tisztességesen megélj belőle! Vagy csak árat emelnél és nem tudod, hogyan csináld? Minden kérdésedre választ kapsz tőlem.

Miről szól a Masszőr Marketing Tréning?
• a vendégkör kiépítéséről,
• bővítéséről,
• megtartásáról.


Nélkülözhetetlen ismeretek és tudásanyag masszőröknek, egy tapasztalt masszőrtől!

Program:

. A legfontosabbal kezdünk, Veled! Jelentkezésed után kapsz egy adatlapot, melyet kitöltve hozz magaddal. Így tudok azonnali, személyre szóló segítséget nyújtani neked a nap folyamán!
2. Legfontosabb vállalkozási, aktuális adózási ismeretek. Sokan itt döbbennek rá egy sor lehetőségre, amiről eddig nem tudtak, és a könyvelőnek sem jutott eszébe, pedig teljesen legális, és főként a pálya kezdetén roppant költséghatékony.
3. Pozicionálás - azaz hol, hogyan és kit kell masszíroznod? Ha most azt gondolod, ezt már tudod, bebizonyítom, hogy vannak egyéb lehetőségeid!
4. Hogyan legyél a környezetedben A MASSZŐR, aki már azelőtt is SZAKEMBER leendő vendégei szemében, mielőtt személyesen megismerkednétek - azaz pozícionálás felsőfokon.
5. Vendégszerző, vendégkörbővítő technikák vidéken, városban, fővárosban. Igen, ahol egyik működik, másutt nem biztos - azaz hogyan határozd meg a kommunikációs, működési stratégiáidat!
6. Az elégedett vevő a legjobb reklám - főleg, ha kinyitja a száját és viszi a jóhíred. Hogy irányítsad vendégeid száját? Akkor, amikor Te szeretnéd, akkor, amikor szükséged van rá, úgy, ahogyan Te akarod? Nincs többé nyári pangás, üres időpontok a naptáradban.
7. Hogyan írj jó szövegeket a hirdetéseidhez, Facebook posztjaidhoz - egyáltalán mit kell, és mit szigorúan TILOS kommunikálnod a Facebookon? Mit tartalmaz az a poszt, ami után a telefonod folyamatosan csengeni fog? Leteszteltem - működik - megmutatom.
8. Árazás törvényei - mesterfokon. Mit kell tenned, hogy elfogadják az áremelésed?
9. Szolgáltatás palettád felépítése, azaz miért kell más-más ajánlatot tenni a kisnyugdíjasnak és a jómódú üzletembernek?
10. Reklám költség nélkül eredményes reklám? Naná, sok pénzzel a hülye is tud eredményt elérni, de kevéssel csak Te fogsz!
11. Partner marketing - ami mindig, mindenkinél, mindenhol működik - persze, ha jó partnert választottál! De ki a jó partner, miről ismered fel, mi alapján válaszd ki?
12. Egy egyszerű trükk, amivel a Hozzád betérő új vendéget már várakozás közben le tudod nyűgözni, és hiteles, profi, megbízható masszőr szakemberként, mentőangyalként fog Rád tekinteni - de hiszen az is vagy!
13. Az emberek elsősorban nem masszázst akarnak, hanem MEGOLDÁST, vagy ÉLMÉNYT - ezért akár többet is hajlandóak fizetni! Nézzük meg, Te ezt kínálod számukra?
14. Ha nem tudod mérni, akkor nem tudod fejleszteni! A vendégelégedettség-mérés pofonegyszerű módszere, annak hasznai - utánozzuk a multikat, van mit tanulni tőlük!
15. Origó+10, amit még mindig nagyon kevés szolgáltató használ, pedig létfontosságú!
16. …és a legvégén, a legfontosabb:

Tizenkét havi marketingakció-terv összeállításának alapjai, példán keresztüli felépítése!

Ez a tréning nem egy rakás elmélet! Itt csak azzal foglalkozunk, ami a mindennapokban számodra, a masszőr számára fontos lehet! Sőt, munkafüzet formájában hazaviheted, így otthon is lesz segítséged - bármikor fellapozhatod.
Meglátod, a tréning után sokkal magabiztosabb leszel, könnyebben fogsz új vendégeket szerezni, a régieket megtartani, emelhetsz az áraidon, új szolgáltatásokkal színesítheted a palettádat.
Mindezt azért tudom, mert magam is végigcsináltam, teszteltem, számtalan embernek megtanítottam, és náluk is működik!
Miért működik? Mert ez a képzés egy rendszer, szakmaspecifikus tréning, ahol az adott szisztéma egész, egymásra épülő elemekből áll - könnyű elsajátítani. Ezekbe a módszerekbe nem kell sok pénzt fektetned, egyszerűen csak ki kell nyomtatnod az eszközöket és útmutatásaim szerint eljárni!


Kétféle lehetőség közül tudsz választani, igényed szerint:

ALAPCSOMAG

 Az egész napos tréningen való részvétel
 Személyes jegyzeted, munkafüzeted.
19.800 Ft (Ha a tréning után mégis szeretnéd a VIP csomagot is választani,
megteheted, ennek díja további 14.800 Ft.)


VIP CSOMAG

 Tréningen való részvétel.
 Személyes jegyzet, munkafüzet.
 Letölthető, akár otthon is nyomtatható kész masszőr marketing anyagok:
 Vendégkörbővítés 0 Ft reklámköltséggel - komplex csomag.
 Az összes elérhető Masszőr Marketing nyomtatható anyaga
(születésnapi, névnapi, Valentin napi, Anyák napi, Apák napi,
karácsonyi masszázsutalvány-sablonok, ezekhez plakátok, kuponok,
nyereményjáték-kuponok, születésnapi, névnapi képeslapok).
 Lokális marketing kidolgozott rendszere, a hozzá készült nyereményjátékod összes anyagával.
 Nyilvántartási rendszered anyagai.
 Kampánytervezés anyagai.

+VIP zárt Facebook csoportba felvétel egy évig, részvétel a szakmai beszélgetésekben.
+VIP csoportba rendszeresen feltöltött további marketingeszközök, tudástár, információk.
További szakmai támogatás, ahol minden kérdésedre válaszol a későbbiekben is.
34.800 Ft


Jelentkezéskor a tanfolyami díj 50 %-ának befizetésével tudod a helyed biztosítani.