8 hónapos Nagy SZI Akadémia

Indul: 2019. október 12.

vezeti:  Szabó Ilona - SZIÚjra indítom a 8 hónapos NAGY SZI Akadémiát!
Ha már gondolkodtál rajta, itt az alkalom, mert 2 évente csak egyszer szervezem. :)

Rövid leírás:
Igazi transzformatív 8 hónapra készülj! Ütős lesz!
címszavak:
8 szombat + 1 ráadás: tudáspróba (vizsga) - tanúsítvány
Titkos csoport a Facebookon - ide kerül fel az egész anyag és az online változat is.

Bővebb leírás:

Nagyon örülök, hogy gondolkodol ezen a Sorsfordító eseményen!

Eddig szombat-vasárnap tartottam a tréningeket és azt vettem észre, hogy bár nagyon hatékonyak, de a hallgatóim sokszor elfáradnak!
Mivel minden tréninget frissítek, megnézem, hogy mit lehetne még rajta jobbítani, kutattam a megoldást, hogyan lehetne a hatékonyság megtartásával megoldani azt, hogy a résztvevők még se fáradjanak el!

Aztán megszületett a lelkemben a megoldás!

Megtartom a szombati napokat, úgy ahogy eddig, (egy picivel hosszabb lesz mint eddig, mindent elmagyarázok, megtanuljátok az anyagot, majd bemutatom a gyakorlatokat egy szerencsés résztvevőn, majd megint megbeszéljük, mint ahogy eddig is szoktuk), de a vasárnapok helyett más találtam ki! Eddig vasárnap volt a résztvevők párban elvégezték a gyakorlatokat, levezették egymásnak. Dél előtt az egyik résztvevő, délután a másik résztvevő került sorra! Na, ebben fáradtak el! :)

Ezért úgy állítottam össze a tréning csomagot, hogy jár hozzá 2+2 óra (ez két alkalomnak felel meg) egyéni konzultáció velem, amikor a tanult és bemutatott gyakorlatokat én vezetem le a hallgatóknak egy külön alkalommal. Így biztosak lehettek abban, hogy jól le lesz vezetve - bármelyik gyakorlat, mint pl az anyázós egymásra rakódott neheztelés feloldó gyakorlat :), a bűntudat kitisztázó, gyász feloldó (párkapcsolati is), karma oldó, tükör gyakorlat, belső konfliktus feloldó, stb, hisz én már több száz ilyen gyakorlatot levezettem.
Lesz néhány olyan gyakorlat, amit egymásnak fogtok levezetni, mert ott nagyon fontos, hogy tudd másnak is levezetni, hiszen ezzel fogsz tudni a legtöbbet segíteni a barátaidnak, szeretteidnek. Ilyen lesz az első alkalom, amikor a teremtő gyakorlatot fogjátok tanulni. Ott nagyon nagy figyelemmel fogom ellenőrizni, mert utána leírjátok mert azt hetente egyszer át kell olvasni, hogy biztosan teremtő állapotba tudjatok maradni egy magasabb tudatossági szinten, ahol már más ötleteitek, döntéseitek, tehát más sorsotok lesz!
Ez egy lehetőség arra, hogy kezedbe vedd a sorsodat, ami rajtad múlik!

A 8 hónapos NAGY SZI Akadémia 320.000 Ft-ba kerül, amihez adom a 2+2 óra egyéni konzultációt, valamint a + 1 alkalom, tudás próba, (gyakorlatilag egy közös vizsga), amiről tanúsítványt kaptok.
Itt annyi könnyítés van, hogy fizetheted alkalmanként, így 40.000 Ft / szombatonként. Valamint lesz havonta egy alkalommal egy webkonfi, ahol fel tudtok tenni kérdéseket, illetve meg tudjuk beszélni, hogy ha még gyorsabban szeretnél haladni, akkor mit tegyél. Vagy itt tudod felvetni, hogy szeretnél magadnak párt keresni a csoportból a gyakorlatok elvégzéséhez.

Ha meg tudod oldani, hogy előre fizess, akkor adok 60.000 Ft kedvezményt, így nem 320.000, hanem 260.000 Ft-ba kerül a tréning és ehhez jön még a 2 db egyéni konzultáció, ami benne van az árban + tudás próba + Facebook titkos csoport online anyag, + havi 1 alkalom webkonferencia, ami szintén visszahallgatható lesz a csoportban.

Időnként érdemes kitisztítani az eddigi "szemetet" , történéseket az életünkből pl, a bűntudat kitisztázó gyakorlat elvégzése után úgy érzik az emberek, hogy tiszta lapot kapnak! Ez nagyon fontos, hiszen, amíg ezek nincsenek rendben, tudattalanul is önbüntető programokat futtathatunk magunkban.

A tréningekhez létre szoktam hozni egy titkos Facebook csoportot és oda töltöm fel a haladó anyagokat, valamint amiről szó volt a csoportban.

Mindenképpen felveszem az anyagokat, és így újra hallgatható, vagy ha valaki nem tud ott lenni személyesen, az is megkapja díjmentesen mint egy online tréning.

Itt küldöm a tematikát is: https://www.sziakademia.hu/cikkek/uj--megkezdodott-az-elo-regisztracio-a-8-honapos-nagy-szi-akademianak-db.html


Bármi kérdésed, aggályod, felvetésed van, írj, hívj (+36309358001), eregess füstjeleket, és keress!

Remélem, hogy hamarosan találkozunk a NAGY SZI Akadémián, vagy valamelyik programomon!

Legyen csoda szép napod!