Harmóniaház


2018. április 6.  17 óra


mandalafestés


Az Est során NAGY ZSUZSA mandalafestő vezet be bennünket a mandala festés rejtelmeibe. Beszél a színek és formák jelentéséről, majd elkezdődik a közös alkotás, ahol mindenki megfestheti saját bőséget kifejező mandaláját.

A mandala számtalan kérdésre tud válaszolni. Megmutatja belső világunkat, vágyainkat, segít elmélyíteni az önismeretünket, és megteremteni az egyensúlyt legbelső önmagunk és a világ között.

A mandala megalkotása különleges módon hat a szellemre és a lélekre. Az ősi, archetipikus formákkal, és a színekkel való foglalatosság pozitív hatással van ránk. Az alkotás folyamata már önmagában véve egy meditációs folyamat, mely alatt eltávolodunk a mindennapi világunktól, megnyugszunk, ellazulunk, váratlan, segítő gondolatok, érzések bukkannak fel bennünk, és tágabb összefüggéseiben láthatjuk önmagunkat és a világunkat. A mandala elkészítése után megnő az energiaszintünk, kiegyensúlyozottabbak leszünk, lelkesebbek és motiváltabbak leszünk a belsőerő megtapasztalásának köszönhetően. A játékos önfelfedezés mandala segítségével személyes fejlődéshez, gyógyulás elősegítéséhez, és kiegyensúlyozott, boldog életvitel felé vezet.

Rajztudás nem szükséges, csak jó kedv, nyitottság és egy kis  bátorság. A festéshez minden eszközt mi biztosítunk.

 

Részvételi díj: 5.000 Ft/fő

 

A létszám miatt kérlek jelentkezz be a harmoniahazdebrecen@gmail.com  email-címen, és hogy biztos legyen helyed, a részvételi díjat már előre is befizetheted.