ANYASÁG KITELJESEDÉSE

önfejlesztő tréning

A gyermekek harmonikus fejlődésének elengedhetetlen feltétele, hogy az a személy akivel a legszorosabb kapcsolata van, harmóniában legyen a világgal. Harmóniában a kapcsolataiban, a szerepeivel, összességében önmagával. Ez a személy a legtöbb esetben az anya.

Ha anya jól van, a gyerek is jól van.

Fejlesztőpedagógusként gyerekekkel foglalkozva, vagy családok sorsát látva családállításon, sokszor igazolva látjuk Vekerdi Tamás azon nézetét, hogy ha anya jól van a gyerek is jól van.

Gyermekekkel kapcsolatos problémák esetén preventív, megelőző és támogató jelleggel javasoljuk. A már kialakult problémák esetén nem helyettesít egyéb kezeléseket, de nem is akadályozza azokat.  Mellékhatásként viszont gyorsítja és erősíti egyéb kezelések hatékonyságát.

Neked van egy napod, havonta magadra?

Egy nap, ami többszörösen megtérül.  Ajándékozd meg magad egy nappal és ajándékozd meg a családodat azzal az elbűvölő önmagaddal, akivel a tréningen találkozol.

Minden hónap harmadik vasárnapján anyaság önfejlesztő tréning  Rénes Anikó és  Kovács Judit testvérpár vezetésével.

Helyszín: Harmóniaház Debrecen, Arany János u. 2 fsz. 2.

Következő alkalom: 2020. szeptember 26. 10-17-ig

Jelentkezz szeptember 10-ig  és vegyél részt 16.000 Ft helyett 13.000 Ft-ért a foglakozáson


A barátság érték! Gyere a barátnőddel kedvezményesen. -1.000 Ft/fő.

Jelentkezem a februári tréningre.

Foglalkozásokat vezetik: Rénes  Anikó családállító tréner és Kovács Judit  mesével fejlesztő pedagógus

Délelőtt a mesékhez fordulunk és a felnőttek segítésére hívjuk őket, délután pedig tematikus állítást tartunk, ahol senkinek nem kell a személyes problémáját vinnie a közösség elé. A tematikus állítás mindig az adott hónap témájáról szól, s kinek-kinek ahol az életében elakadás tapasztalható a témával kapcsolatban, akként szerepel. Amit biztosan nem adunk: tuti gyermeknevelési tippeket. Ahány ház, annyi szokás. Ahány ember, annyi jó megoldás.

Nem feledkezünk el a gyerekekről sem, egy mesét mindig haza is viszel.

Minden hónapban más téma kerül sorra. A foglalkozások egymásra épülnek, tematikus egységet alkotnak, de külön-külön is megállják a helyüket.

Februári téma: rugalmasság.

Lehet e erős az, ami rugalmatlan? Szülőként védjük és támaszt nyújtunk gyermekeinknek. Tesszük mindezt gyorsan változó világban úgy, hogy gyermekeink nőnek, fejlődnek. A támasz, az erő kell, hogy alkalmazkodjon hozzájuk és a világhoz is, amiben ránk fokozatosan, egyre kevesebbet támaszkodva, kell megállják helyüket. Kicsi gyermeknél, túl távolinak tűnhet az idő amikor el kell engedni őket. A szerencsés az, ha önállósodásuk, nem egy rántással, hanem fokozatos felkészítéssel történik.

A Golden Gate-híd akár 6 métert is kilenghet a középpontjából mindkét irányba. Minden alkatrészével együtt. A két tartópillére viszont stabilan áll alapjain. Az alapok és a rugalmasság harmóniája teszi lehetővé a hídnak azt a stabilitást, ami biztosítja, hogy a változékony körülmények között is sérülésmentes maradjon.

A stabilitás nem képzelhető el a rugalmasság nélkül. Ezért dolgozunk februárban a rugalmasságunkon.

Biztosítsd helyed a februári foglalkozáson ITT.

A tréningeket elsősorban gyermeket nevelő anyáknak ajánljuk, de gyermekáldást tervezők is jöhetnek. Áldott állapotban lévőket viszont nem fogadunk a foglalkozásokon a 3. hónaptól.

 Tréning időpontok nyárig:

Minden hónap 3. vasárnapja (kivéve: márciusban a második)

2020. február 16. 10-17-ig.

2020. március 8. 10-17-ig.

2020. április 19. 10-17-ig.

2020. május 17. 10-17-ig.

2020. június 21. 10-17-ig.

Kérdés esetén:

Telefon: 06 20 233-2040

Email: judit.gyerekekhaza@gmail.com