Anyagcseretípus mérés

Előre egyeztetett időpont szükséges!

PINTÉR NOÉMI  Tel: +36 30 275 5759

Helyszín: Harmóniaház - Debrecen, Arany János u 2. fsz. 2.


Az anyagcseretípus méréssel számos könnyen felhasználható, praktikus információval szeretnénk hozzájárulni közérzetének javulásához

Mindenkinél a saját szervezetének jeleire alapozunk, figyelembe vesszük az öröklött tulajdonságait és olyan étkezési ajánlást adunk, amely nem tartalmaz külön étrendkiegészítőt, hagyományos alapanyagokból áll, nélkülözi a szélsőségeket:

  • javulhat az emésztés állapota,
  • emelkedhet a teljesítőképesség,
  • elmúlhatnak a falási rohamok,
  • elérhető, és megtartható az optimális testtömeg,
  • optimalizálódhat az energiaszint, javulhat a mentális teljesítmény, valamint
  • jelentősen erőnléti és állóképességi fejlődés érhető el.

Az anyagcsere-folyamatok elvégzéséhez szükséges energianyerés sejtszinten zajlik. Minden sejtnek – mint egy biokémiai gyárnak –, elsődleges feladata a tápanyagok, élelmiszerek energiává alakítása a test életfenntartó és az aktivitáshoz kötött folyamataihoz. A mindenkori egészség ezen folyamatok minőségétől, és az elvégzésükhöz szükséges energiamennyiségtől függ

Az anyagcsere-mérés az egyéni, alapvetően öröklött genetikai tényezőket veszi alapul egy teljesen élhető, de személyreszabott ajánláshoz. 

 A fájdalommentes folyamat során – mely alatt az általunk használt, német orvostechnikai eszközzel a test vegetatív válaszreakcióit figyeljük meg - az alábbi faktorokat nézzük meg abból a szempontból, hogy milyen hatást gyakorolhatnak az anyagcseréré:
•AUTONÓM IDEGRENDSZER
•EMÉSZTŐRENDSZER
•HORMONRENDSZER
•TESTÖSSZETÉTEL
•ILLETVE FIGYELEMBEVESSZÜK A VÉRCSOPORTOT, AMENNYIBEN ISMERT.

A kapott eredményekből összeállítunk egy olyan élelmiszer ajánlást, amely: • teljesen személyreszabott a ◦ javasolt, semleges és kerülendő élelmiszerek tekintetében,  ◦ az ajánlott bevitel mennyiségének tekintetében, ◦ a fehérjék, zsírok és szénhidrátok egymás viszonyított arányát nézve,  • figyelembe veszi az egyén ◦ aktivitását,  ◦ táplálkozási és sportolási szokásait, ◦ alkalmazkodási hajlandóságát és képességeit.
 
Sőt, a módszerrel ki tudjuk szűrni az egyes élelmiszerekre, vitaminokra, táplálékkiegészítőkre stb. adott, egyéni reakciókat, azaz intoleranciákat. 

További információ: www.formabahozunk.hu