SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)PROVOKATÍV COCHING A HARMÓNIAHÁZBAN


Jelentkezés:
Lakatos Zsuzsa
Provokatív coching terapeuta
06 /20 330 4953

Ha Te is úgy érzed, hogy vannak az életben megoldhatatlannak látszó problémák/konfliktusok,melyek időről,időre újra felbukkannak ,és egyre nagyobb  feszültséget gerjesztenek,a megoldásuk pedig egyre távolabbra kerülnek.

Ha egyre streszesebb/elégedetlenebb vagy,és a konfliktusaid száma csak növekszik , és nem találod belőlük a kiutat,pedig már számtalan módszert/terápiát kiporobáltál, ebben az esetben ÁLLÍTOM,hogy a provokatív coching képes kizökkenteni a megrekedt gondolati sémádból. Nem egyszeri, rövid, tiszavirág életű megoldást kínálok,hanem tartós, végleges eredményt ajánlok a figyelmedbe.


Mi a provokatív stílus lényege?

A konstruktív provokáció nem mást, mint az ügyfél önsértő, fejlődést akadályozó viselkedésének vagy Hiedelem rendszerének Szeretetteljes Karikírozása. HiSzeK - ami a módszer lényegének rövidítése, de egyben a provokatív coach hozzáállását is kifejezi: Hiszek az ügyfél fejlődési képességében, hogy önmagáért felelősséget vállalva meg tudja oldani a problémáját, és hogy rendelkezik megfelelő erőforrással a problémájának megoldásához. A provokatív coach humorral és abszurditásokkal dolgozik. A humor oldja a feszültséget és a karikatúra, az abszurditások kimozdítják az ügyfelet az önsértő, ellenálló gondolkodási sémából, az érzelmi beragadottságból. A provokáció célja “kiugrasztani a nyulat a bokorból” vagy “felkavarni az álló vizet” A provokatív stílus szinte minden formájú kommunikációban, konzultációban (coaching, terápia, vezetői megbeszélés, teljesítmény értékelés) beépíthető

Milyen helyzetekben jó alkalmazni a provokatív stílust?

● A konstruktív provokáció különösen hasznos olyan szituációkban ahol már „kipróbáltál mindent” és nem vagy elégedett az eredménnyel.
● Ahol “nehéz esetekről van szó” vagy megrekedésekről. Ahol az ügyfél fogja a saját gondolkodási sémájának.
● Ahol sok az ellenállás.
● Ahol gyors eredményt akarsz.

A terápia időtartama: 120/180 perc
Díja:   9.500 Ft.