SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)Tízmilliószoros napi célkitüző meditáció

2022. november 15. kedd 18 óra

Mindannyiunkkal megesett már, hogy olyan célokat tűzünk ki magunk elé, vagy olyan dolgokra vágytunk, melynek elérése nehézségekbe ütközött. És mindannyiunknál előfordult már az is, hogy nem tudtunk szabadulni bizonyos problémáktól. Úgy éreztük, hogy azok fogva tartanak és korlátozak minket. Legyen az harag, depresszió, bának, szorongás, vagy félelem.

Bármilyen távolinak tűnik célunk elérése, vagy bármilyen mélyen gyökerezik is a problémánk, bármennyit is küszködünk vele, igenis van lehetőségünk arra, hogy a saját belső erőnket megsokszorozzuk, ehhez segítséget kérjünk. Így segítve a vágyott cél elérését, vagy hogy megszabaduljunk a korlátoktól és szabadon, egészségesen teljes emberként elhessünk.

Ha még nem találkoztál az angyalokkal, vagy talán nem is hiszel bennük, esetleg még nem meditáltál, itt biztonságos körben megtapasztalhatod.

Meditáció kb. 20 perc előtte beszélgetés, ismerjük meg egymást.
Nem tervezem a szokásos angyal tanfolyamok alapismeretit felsorolni, ezt bárhol elolvasható.
Én egyszerűen csak szeretnélek megismertetni az angyalok világával, szeretném ha megerősödne a hited, hogy tudd hogy bárhol bármikor segítséget, erőt kérhetsz.

A meditáció után, pedig a megtapasztalt élmények megbeszélésére, és kérdésekre lesz lehetőség.

A meditáció megtartásához anyagi támogatásodat köszönjük. Javasolt hozzárjáulási díj 2-4.000 Ft, lehetőségedhez igazodva.


Szeretettel várlak!
Philipp Ágnes

„Az imának rendkívüli ereje van: imádkozáskor sosem vagyunk egyedül, mindig velünk imádkozik az őrangyalunk, és más angyalok is, akik akkor, ott esetleg velünk vannak. Még a szeretteink is, akik már a mennybe kerültek, csatlakoznak, és együtt imádkoznak velünk.
Semmi sem lehet annyira jelentéktelen vagy hétköznapi dolog, hogy ne lehessen imádkozni érte, és nincs olyan, hogy egy ima túl rövid " lehet az egyetlen szó, ahogy akár hosszú mondatok sora is. És bárhol imádkozhatunk: legyen az az autónk vezetés közben, vagy amikor kint járunk a szabadban. Lehet egy találkozás során is, vagy tömegben állva " vagy akár magányosan. Van, hogy imádkozunk, és ezt nem is vesszük észre, különösen, ha beteg szeretteinkre gondolunk, vagy egy gonddal küszködő barátunkra. Ha az ima a legmélyebb bensőnkből fakad, elképesztő ereje van, és itt nem számít, mennyire vagyunk vallásosak, vagy hiszünk-e Istenben. Isten valamennyi gyermekének imáját egyformán meghallgatja.
Az imádság különösen erős, ha egy csoport ember egy helyen összejőve együttesen mondja el, vagy ha emberek a világ sok pontján valami meghatározott dologért imádkoznak ugyanabban az időpontban. Az ilyen ima a spirituális erő rendkívüli felerősödését eredményezi.”
Lorna Byrne: Angyalok nyelvén.