SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)


ÖNISMERETI PSZICHODRÁMA

Indul: 2023. november 22.

Ha szeretnéd hasznosítani belső erőforrásaidat, kreatívitásodat, megerősíteni az önbizalmadat, akkor várunk induló 50 órás önismereti csoportunkba.

Az önismereti pszichodráma csoportban egy mélyebb probléma megoldása hosszabb időt (120-150 órát) vesz igénybe. Az elmúlt éves során az láttuk, hogy nehéz ilyen hosszú időre előre tervezni, emiatt kisebb egységekre tagoltuk a folyamatot. Azaz a jelenlegi 50 óra után lesz lehetőséged folytatásra is, ha hasznosnak érzed a csoportmunkát, de ez az első egység önmagában is segíti a fejlődésedet.

Kéthetente szerda esténként (16,30 órától) összesen 12 alkalom. Az érdeklődők felvételi beszélgetés után kerülhetnek a csoportba, erre már most érdemes jelentkezni.

A csoport díja 3.000 Ft/óra.

További információ a perspectiva.hu oldalon

Kérdéseidet, jelentkezésedet várja:

       dr Kovács Edina pszichodráma vezető    kovacs.edina.12@gmail.com
       Battainé Szabó Katalin pszichodráma asszisztens   battaineszabokatalin@gmail.com

 
Ha gondolkozol a csatlakozáson, de van benned bizonytalanság, ez a videó is segíthet a döntésben.

Megmutatni önmagunkat - szorongással is jár. Mit fognak gondolni rólam, hogyan értékelnek majd mások engem? Ez az aggodalom akkor is megjelenik, amikor valaki azt fontolgatja, hogy belevágjon-e valamilyen önismereti munkába. Az önismereti pszichodrámacsoport esetében ehhez még a csoportélménytől való félelem is megjelenhet: nemcsak egy vagy két terapeuta, hanem egy egész csoport előtt kell megnyilvánulnom. A videóban arról beszélünk, hogyan tud biztonságot adni egy pszichodráma csoport, és az ott elért, megélt önbizalom hogyan kerülhet át a mindennapjainkba is.


https://youtu.be/3kcgot_WJlk?feature=shared