SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)


GRABOVOJ-KLUB

minden kedden 17,30 órátólGrabovoj-klubfoglalkozások indulnak Debrecenben a MagyarTudás szervezésében a Harmónia-házban keddenként 18 órától!
Néhány éve kezdtem el foglalkozni a Grabovoj számokkal és azzal az ismeretrendszerrel, ami a számok mögött van. Azóta mindenfelé Grabovoj-számokat látok karkötőn, emberek testére rajzolva vagy tetoválva, látom némely bejárati ajtón stb.
Szabályos Grabovoj-láz alakult ki, sokmillió ember mondja, mantrázza, hordja magán vagy a pénztárcájában a számokat, remélve ezzel, hogy pl. valamilyen egészségi vagy anyagi, emberi kapcsolati nehézség megoldását. Kvázi előnyt kíván magának kovácsolni más emberek esélyeivel szemben ...
Ha ez ilyen egyszerű, akkor miért van szükség egy klubformájú spirituális közösségre?
Azért, mert ha a számok használatának eredményességéről esik szó, akkor már nem ennyire egyértelmű a helyzet! Sokszor a kitartó munka sem hozza el a várva várt eredményt!
Én ezt a jelenséget bioenergetikusként, tradicionális Usui Reiki mesterként, az eredeti rózsakeresztes és teozófiai szemlélettel kezdtem el vizsgálni. Nagyon hamar felismertem, hogy egy bonyolult és összetett ismeretrendszer egyik eleméről van szó, mely nem választható el a kvantumtér törvényszerűségeitől és az Ősi Bölcsesség tanításaitól a számok teremtő szerepének megismerésétől. Ha csak ezeknek a tényezőknek a belső struktúráját ismerjük, már egészen más lesz a számok használatának tudatossága is!
A Klubban tanulmányozni fogjuk ezeket az elemeket, eredeti Grabovoj számgyűjtemények alapján. Minden alkalommal elvégzünk egy csoportos vezetett meditációt, mely a test, az érzelmek és a gondolatok körén túllépve a tiszta tudat magas rezgésű közegébe visz el, ahol a számokat használva sokkal messzebbre és "tisztábban hallhatóan" tudjuk átadni a számok rezgésének esszenciáját az Univerzum számára, mely önmagában is tudatszint emelkedéssel járó spirituális gyakorlat

 A Klubfoglalkozások nem ingyenesek, az önkéntes hozzájárulás mértéke 3000 Ft/fő/alkalom.
Készült Debrecenben, Grigorij Petrovics Grabovoj 60. születésnapján!

Tankó István
bioenergetikus, tradicionális Usui Reiki Mester, pszi-sebész
tankoistvan@magyartudas.hu
www,magyartudas,.hu