SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)
2024. március 1. péntek 17 óra

Ha előtérbe helyezed az alternatív gyógymódokat, /a homeopátiás szerek használatát, a bach-virág terápiát, a biorezonanciás állapotfelmérést, az energia kezeléseket, a táplálékkiegészítők fogyasztását, stb./, ez a különleges technológia neked szól!

Az alternatív gyógyászat csúcstechnológiáját ismerheted meg, amely kvantum energia formájában hat a szervezetünkre. Működése sokunk számára felfoghatatlan, viszont a felhasználók komoly eredményekről, tapasztalatokról számolnak be.

Az egészség megtartásának elengedhetetlen feltétele a test-lélek harmóniája, ebben képes egyensúlyt biztosítani ez a technológia, amely többek között az alábbi területekre van hatással:

1./ Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, enzimek stb. pótlása a szervezetben

2./ Kimutatja a gombák, penészgombák, baktériumok, vírusok jelenlétét és közömbösítheti azt. Mint tudjuk, ezek is nagyban felelősek a betegségek kialakulásáért.

3./ Védelmet nyújt az elektromos veszélyeztetések ellen, mint pl. 4G, 5G, mikrohullám, mobiltelefon sugárzása stb.

Tudj meg mindent, a most bevezetésre kerülő, kvantum energia használatára épülő technológiáról. Most lehetőséged van megismerni működés közben is. Élj vele, hiszen azt követően tudsz objektiv döntést hozni! 


Kérlek jelezd a harmoniahazdebrecen@gmail.com emailcímen, ha részt kívánsz venni ezen az ingyenes bemutató előadáson!