2020. június 13. szombat 14 óra


Jelentkezni szükséges 

a

 csomazsuzsannaeva@gmail.com  e-mail címen

vagy   +36/30-498-13-96  - os telefonszámon!

 

Helyszín: HARMÓNIAHÁZ
 Debrecen, Arany János utca 2. fsz (a Pizza Via előtti kapun kell bejönni az udvarba és a jobbra lévő lépcsőház)  

Kérlek, hogy feltétlenül olvasd végig ezt az oldalt, majd pedig a "Jelentkezés feltételei" címűt!

 Létszámlimit miatt jelentkezni feltétlenül szükséges

a feltüntetett e-mail címen vagy telefonon! 

A résztvétel ára:

 Saját állítást kérőknek: 8000 ft.

 Segítő résztvevőknek: 2000 ft.

(Számlaigényedet, kérem, hogy előre jelezd!)

Ha jelentkezel és ennek ellenére nem jössz el vagy az utolsó napon lépsz vissza, elveszed az állítás lehetőségét valakitől, akinek viszont lehet, hogy nagy szüksége lett volna rá!

 Ha jelentkezel, azt is írd meg, hogy segítő résztvevőként leszel jelen vagy hozol valamilyen témát, amin dolgozni szeretnél!

Ajánlatos először segítőként megismerni a családállítás módszerét, mielőtt saját családállítást kérnél. A szervezetállítások igénybevételekor ettől akár el is tekinthetünk.

Szívesen fogadom és köszönöm későbbi visszajelzésedet a tapasztaltakról - akár segítőként, akár állítást kérőként voltál jelen - hozzásegítesz vele ahhoz, hogy munkámban fejlődni tudjak !

 

Amit a gyakorlatban is érdemes figyelembe venni:

Minden alkalommal pontosan (szombati napon 14 órakor, keddi napon 16 órakor) elkezdődik a program, ha elkésel a ráhangolódásról lemaradsz, így ezt önálló feladatként fogod elvégezni!

Lehetőleg pontosan érkezz és  maradj a program végéig! Tiszteljük meg a csoport többi tagját azzal, hogy mindenki munkáját segítjük jelenlétünkkel!

Öltözeted legyen kényelmes, de nem feltétlenül sportruházat, mert az élmények teljes megtapasztalásához néha szükséges a talajra feküdni.

Váltócipő / vastag zokni viselése kötelező!

Jó, ha hozol magaddal innivalót és egy kényelmes kardigánt vagy kendőt, hogy véletlenül se fázz!

A csoportmunka eltarthat akár 21 óráig is, ezt az időt szenteld magadra és ha teheted, már ne szervezz más programot aznapra! Szükséged lesz a megtapasztaltak feldolgozásához időre és nyugalomra. És a beépüléshez remek lehetőség a lelki igénybevétel után egy kiadós alvás Kacsintás

 

 

TOVÁBBI IDŐPONTOK: Szeretettel várlak!

Csoma Zsuzsanna Éva