SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

HarmóniaházESŐCSEPP MASSZÁZS tanfolyam

gyakorlati oktatás nem csak masszőröknek…

2019. szeptember 26. csütörtök 9-16 óra


 j e l e n t k e z e m >>>


A jelentkezők egy feledhetetlen élményben részesülnek, ahol tapasztalatokat szerezhetnek egy különleges masszázsról, elsajátíthatja a technológiát, hogy családjában, ismerőseinek hatékony segítséget tudjon nyújtani.

Az esőcsepp technika az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb, műtéti beavatkozást nem igénylő, bárki számára elérhető eljárás a hátfájás és gerincproblémák - a legelterjedtebb „népbetegség“ - csillapítására. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben visszük fel a talpra, a lábfejre, majd a gerincre és a gerinc területekre.

Egy felbecsülhetetlen módszer illóolajok külsőleges alkalmazásával a gyógyulásért, melyet most Ön is elsajátíthat!


Raindrop Technique (esőcsepp) egy itthon még nagyon ritkán használt eljárás, mely éterikus olajok és ezek terapeutikus hatásának egyvelegén alapszik. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatják fel a gerincre és mellé, majd ezeket gyengéden bedolgozzák. A forró kendők erősítik az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítő - hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban. Ez egy kellemes, ellazult érzést ad egész testünknek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket.

Bizonyított, hogy a hátizomzatban sok parazita, vírus, baktérium és gomba telepszik meg. Bizonyos idő után gyulladások lépnek fel és a hátizmok ennek következtében megrövidülnek. Ha olyan izmokkal történik mindez, melyek a gerincet tartják egyensúlyban és a helyes irányban, akkor a gerinccsigolyák a megrövidült izmok irányába kezdenek el elmozdulni. Ennek következménye a gerincferdülés. Súlyos esetekben a gerincoszlop úgy áll, mint egy csigalépcső. Ezen megrövidült izmok masszírozása javítja az anyagcserét és az izmok gyógyulási folyamatát gyorsítja. De sajnos sok izom még a leggyakorlottabb masszőr számára sem elérhető. Pontosan itt jön a Raindrop Technique. Az olajok hátra történő feljuttatása után a növényi hatóanyagok behatolnak a hátizomzatba. Megérkeztük után még egy hétig hatékonyan dolgoznak. Baktériumokat, parazitákat, vírusokat és gombákat ölnek ki, melyek az izomszövetek között rakódtak le. Az olajok kiegyensúlyozó hatásukon kívül még a lelki és energetikai középút megtalálásában is segítenek.


Kiknek ajánljuk?

-          masszőröknek, akik szeretnék kiegészíteni tevékenységüket

-          természetgyógyászat iránt érdeklődőknek

-          azoknak, akik szeretnék megőrizni testi-lelki harmóniájukat

-         akik szeretnének egyensúlyt teremteni a saját és családjuk életében.Helyszín: Harmóniaház 4025 Debrecen, Arany János utca 2. fsz 2. (Bejárat a Pizza Via előtt lévő kapubejárón és az udvarban jobbra lévő lépcsőház földszintjén vagyunk)

A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 7 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos megállóhely az Arany János utca)

Tanulónk igénybe  vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát. A közelben több pékség, abc üzlet, étterem található.

Részvételi díj:  70.000/fő (amelyből az induló olajszett ára 54.000 Ft)

A tanfolyam díja tartalmazza a masszázshoz  felhasznált anyagok árát, egy színes, ábrákkal illusztrált munkafüzetet,  valamint egy
"Raindrop Technique" illóolaj csomagot (9 db 5 ml-es terápiás minőségű illóolaj, 2 db 236 ml-es masszázsolaj) 
   

Az olaj-szett a masszázs elvégzéséhez szükséges speciális olajokat tartalmazza. (Kb 12-15 masszázshoz elegendő egy szett.) Az olajokhoz  későbbiekben is nagykereskedelmi áron lehet hozzájutni.

                  

Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  kedd 14-19 óra és szerdai napokon 9-13 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (30.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

A tanfolyam elindulása előtt, emailban történő lemondás esetén a befizetett díj 80%-át egy későbbi tanfolyam árába beszámítjuk.

 A jelentkezési díjat befizetheti:

  1. személyesen kedden 14-19 óra és szerdán  9-13 óra között
  2. banki befizetéssel vagy átutalással