SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)HARMÓNIA MASSZÁZS TANFOLYAMOK
felnőttképzési engedély szám: B/2020/000926

A masszázs tökéletes kikapcsolódás testnek és léleknek


 

  Kötőszöveti reflexzónás mézes masszázs tanfolyam

2022. szeptember 21. szerda  9-16 óra


                                          j e l e n t k e z e m >>>

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs egy speciális technika, amely hatékonyan segít olyan elváltozásoknál, amelyek reflexes úton a kötőszövet és az izomzat feszülésével járnak

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs során a bőr és a kötőszövet stimulálásával az alatta lévő izom, a benne futó erek és a szegmentben lévő csontok, és szervek is stimulálva lesznek. A problémák kezelésére így egészen a szövetekig van lehetőség.

A Kötőszöveti Reflexzónás Mézes Masszázs egy komplex kezelés, amely nem csak méregtelenít, hanem  izom feszüléseket lazít, fájdalmat csillapít, frissít, zsírtalanít és energetikailag feltölt.

Beindítja a nyirok-keringést, és normalizálja a vérkeringést, a rendszeres masszázs mellett az izmok megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad.

A masszázs során alkalmazott technológia teljes mértékben eltér a többi, hagyományosnak tekinthető masszázsformáétól.

Ennek a masszázsnak a lényege egy speciális vákuumhatás elérése, melyet úgy idéznek elő, hogy a mézzel lekent felületre a masszőr erősen rányomja a tenyerét, majd a kezeit megemelve a vákuumhatás miatt szinte elemeli a bőrt. A speciális fogások alkalmazásának hatására megnövekszik a véráramlás, vérbőség alakul ki, a pórusok kitágulnak, és a méz értékes hatóanyagai így sokkal mélyebbre képesek behatolni a rétegekbe. A méz hatóanyagai feloldják a méreganyagokat, a vákuumhatás pedig segíti azok eltávozását. Serkenti a vérkeringést és serkenti az anyagcserét. a szövetek szabadabbá,egészségesebbé válnak, az izmok ellazulnak, jobb a mozgékonyság, aktiválódnak a reflexzónák, meridiánok, enyhül a fájdalom.

A méz önmagában is nagyon értékes gyógyító erővel rendelkezik a cukor-, enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalma miatt. Fájdalomcsillapító hatása van, és képes a test energiaáramlásának harmonizálására. Az egész szervezet teljes megtisztuláson megy keresztül, és a saját gyógyító mechanizmusai aktiválódnak és megerősödnek. A mézes masszázs nagyon jótékony hatású és pihentető, ugyanakkor bársonyosan puha bőrt varázsol

 

j e l e n t k e z e m >>>

A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható

 • nyak- váll- és hátfájdalmak esetén
 • reumatikus panaszokra
 • hólyagbántalmak
 • kimerültség esetén
 • migrén kezelésére
 • ízületi problémák kezelésére
 • izom letapadásokra
 • gyulladások csökkentésére
 • légúti problémákra, krónikus náthára
 • depresszió kezelésére
 • vérnyomási rendellenességek esetén
 • frissítésre, fertőtlenítésre, megelőzésre
 • krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek

 

A tanfolyam megkezdésének előfeltétele: masszőri végzettség (svéd, frissítő masszőr, gyógymasszőr, egyéb masszőr, kozmetikus)

 

Csoportjaink:

Képzéseink kizárólag kis létszámúak,  min. 4 fő, max. 10 fővel indítjuk csoportjainkat, hogy minden tanulónk kellő odafigyelést, segítséget kapjon az oktatójától ami által olyan minőségi masszázstudás birtokába kerülnek, amellyel a világ bármely pontján megállják a helyüket szakmájukban.


Oktatónk  Iklódi Katalin gyógymasszőr, wellness masszőr,  

                                                  
Helyszín: HARMÓNIAHÁZ
 Debrecen, Arany János utca 2. fsz (a Pizza Via előtti kapun kell bejönni és  az udvarban jobbra)  

A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos  Arany J. u. megállóhely )

Tanulónk igénybe vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát.  A közelben több pékség, abc üzlet  található.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Végzett masszőr tanulóinknak: Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Érdeklődőknek: Legyen Ön családja professzionális masszőre! Tanfolyamunkon tanultakkal otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat. Ki ne örülne, egy méregtelenítő bőrradírozásnak vagy egy tápláló csokoládé masszázsnak? A pozitív visszajelzés és a siker garantált.

 

Képzési összefoglaló

Képzés megnevezése: Méregtelenítő mézmasszázs tanfolyam

Képzési idő:  10 óra ( 2 óra elmélet, 18 óra gyakorlat)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után a Munkaügyi Központ által kiadott regisztrációs számmal ellátott névre szóló tanúsítványt kapnak a hallgatók, melynek feltétele a hiányzásmentes részvétel és a sikeres  vizsga.


Elhelyezkedés: A tanfolyamon megszerezhető végzettséggel vállalkozói igazolvány is váltható! A tevékenység TEÁOR kódja: Fizikai közérzet javító szolgáltatás: 960404


További elhelyezkedési lehetőségek: wellness & SPA központok, szállodák, termálfürdők, szépségszalonok, fitnesz termek

 

Részvételi díj:  25.000/fő, ha ketten jöttök 22.000 Ft/fő           HARMÓNIAHÁZ KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTHATÓ!

A ár tartalmazza

-         az elméleti és gyakorlati oktatás díját

-         a tanfolyam során használt krémeket, olajokat, eszközöket

-         a tanfolyam jegyzetét

-         a vizsgadíjat

-         a Tanúsítványt (magyar nyelven). Angol/ Német nyelvű tanúsítvány + 1.500 Ft/db

+   Igény esetén 30 perces tanácsadás vállalkozás indításához

 

Mit kell hozni a képzésre: a képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatók részéről csak kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, hölgyeknek kétrészes fürdőruha, uraknak rövid nadrág, papucs, váltózokni, 2 db törülköző, toll, jegyzetfüzet, ivóvíz szükséges.

 

Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  kedd 14-19 óra és szerdai napokon 6-13 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (10.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

A tanfolyam elindulása előtt, emailban történő lemondás esetén a befizetett díj 80%-át egy későbbi tanfolyam árába beszámítjuk.

 A jelentkezési díjat befizetheti:


 1. személyesen kedden 14-19 óra és szerdán 9-13 óra között
 2. banki befizetéssel vagy átutalással


 j e l e n t k e z e m >>>

 

Nincs előképzettsége? Tájékozódjon induló svédmasszázs tanfolyamunkról itt!