SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)


HARMÓNIA MASSZÁZS TANFOLYAMOK
felnőttképzési engedély szám: B/2020/000926

Harmóniaház Debrecen Haramasszázs tanfolyam

Hara (has) masszázs


 2020. augusztus 25. kedd  9-16 óraAz általános frissítő, vagy épp relaxáló masszázstechnikák mellett széles választék áll rendelkezésre, amellyel elősegíthetjük a harmóniát és egészséget a hozzánk fordulók életében.

A haramasszázs nagyon gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatásos masszázstechnika a test öngyógyító erőinek mozgósítása céljából. Ez a kínai eredetű masszázstechnika alapvetően a hassal, a küldök körüli területtel dolgozik, azzal a területtel, amely a bordák ívei és a szeméremcsont között helyezkedik el.

A keleti tanítások szerint a test energiaközpontja a hasban - a köldök környékén helyezkedik el. Kínai nevén „tan tien”, míg japán elnevezéssel ez a „hara” területe. Az ezen a területen létrejövő energiablokkok hatása különösen jelentős az egészség szempontjából. Az itt elhelyezkedő reflexzónákon keresztül a teljes test kezelhető, hasonlóan a tenyér vagy a talpak reflexzónáihoz.

Ezzel a gyengéd masszázstechnika alkalmazásával a köldök és a has környékén nagyon hatásosan oldható a feltorlódott energia. A feszültségek, illetve görcsök kezelése és oldása reflexszerűen hat a test többi részére és az egész szervezetet szelíden méregteleníti és serkenti.   

Miben segít a haramasszázs?

  1. kezeli és méregteleníti a bőrt és a kötőszöveteket
  2. kezeli a has reflexzónáit és reflexpontjait
  3. serkenti, illetve nyugtatja az akupresszúrás meridiánokat, oldja azok blokkjait
  4. közvetlenül kezeli az egyes hasüregi szerveket

 

A haramasszázs kiválóan alkalmas betegségmegelőzésre,  a has-, és medence üregi szervek terápiájának kiegészítésére, has- és medence üregi görcsök és blokkok oldására, szexualitással kapcsolatos traumák feloldására, valamint a  teljes szervezet energiaszintjének, vitalitásán  fokozására. 

 

j e l e n t k e z e m >>>

 

A tanfolyam tematikája:

-          A jin-jang elv

-          Az 5 elem tana

-          Belső szervek elhelyezkedése, működésük és meridiánjai

-          A masszázs menete

-          A masszázs javallatai és ellenjavallatai

 

A tanfolyam megkezdésének előfeltétele: masszőri végzettség (svéd, frissítő masszőr, gyógymasszőr, egyéb masszőr, természetgyógyász, gyógytornász)

 

Csoportjaink:

Képzéseink kizárólag kis létszámúak,  min. 6 fő, max. 12 fővel indítjuk csoportjainkat, hogy minden tanulónk kellő odafigyelést, segítséget kapjon az oktatójától ami által olyan minőségi elméleti-  és gyakorlati  masszázstudás birtokába kerülnek, amellyel a világ bármely pontján megállják a helyüket szakmájukban.

 

Oktatónk   Pávai Viktorné Inci  okleveles gyógymasszőr, wellness masszőr, 

 

Helyszín: Harmóniaház 4025 Debrecen, Arany János u 2. fsz 2. (Bejárat Pizza Via előtti kapun és az udvarban a jobbra eső lépcsőház. utca felől) A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos megállóhely a Szent Anna utcánál)

Tanulónk igénybe vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát.  A közelben több pékség, abc üzlet  található.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Végzett masszőr tanulóinknak: Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak, akik bővíteni akarják szolgáltatásaikat, természetgyógyászoknak, gyógytornászoknak.

Érdeklődőknek: Legyen Ön családja professzionális masszőre! Tanfolyamunkon tanultakkal otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat.

 

Képzési összefoglaló

Képzés megnevezése: Hara (has) masszázs tanfolyam

Képzési idő:  8 óra (2 óra elmélet, 6 óra gyakorlat)

Vizsga:  A tanfolyam anyagából egy tesztsor kitöltése

A tanfolyam sikeres elvégzéséről Igazolást állítunk ki.

 

Részvételi díj:  20.000/fő, ha ketten jöttök 18.000 Ft/fő 

           HARMÓNIAHÁZ KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTHATÓ!

A ár tartalmazza

-         az elméleti és gyakorlati oktatás díját

-         a tanfolyam során használt krémeket, olajokat, eszközöket

-         a tanfolyam jegyzetét

-         az Igazolást  (magyar nyelven). Angol/ Német nyelvű  igazolás + 1.500 Ft/db

+   Igény esetén 30 perces tanácsadás vállalkozás indításához

 

Mit kell hozni a képzésre: a képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatók részéről csak kényelmes, szabad mozgást biztosító fehér ruházat, hölgyeknek kétrészes fürdőruha, uraknak rövidnadrág, törülköző, toll, jegyzetfüzet, ivóvíz szükséges.


Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  kedd 14-19 óra és szerdai napokon 9-13 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (10.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

 A jelentkezési díjat befizetheti:

 

  1. személyesen kedden 14-19 óra között és szerdán 9-13 óra között
  2. banki befizetéssel vagy átutalással


 j e l e n t k e z e m >>>

 

Nincs előképzettsége? Tájékozódjon induló svédmasszázs tanfolyamunkról itt!