GYÓGYÍTÓ ÍRÁS

2020. október 15. 18 óra

 

Ha szeretnél feltöltődni, mérsékelni a szorongást és a bizonytalanságot, erőt merítenél saját kreativitásodból, akkor próbáld ki a gyógyító költői írást. (Ne aggódj, nem az a cél, hogy hibátlan művet hozz létre, hanem, hogy az érzéseiddel lépj kapcsolatba az alkotás segítségével.)

A gyógyító költői írás alapgondolata, hogy ha nem tudjuk szabadon kifejezni az érzelmeinket, az árt az egészségünknek. Ez azonban nem mindenkinek megy könnyen. Aki nehezebben nyílik meg, annak lehet hasznos a gyógyító írás technikája.

A járványhelyzetben sok nehézséggel szembesültünk, háttérbe szorulhattak a korábbi terveink, akár még most is keressük a helyünket. Ennek feldolgozásában, de más önismereti kérdésben is segíthet a gyógyító költői írás.

 

Hogyan segít az írás?

Az érzések azonosítását, strukturálását és megfogalmazását teszi lehetővé, ezzel csökkentve a bizonytalanságot, frusztrációt. Egy-egy alkalom ráhangolódásból, versalkotásból, az írásra vonatkozó reflexióid leírásából és ezek megbeszéléséből áll össze. A cél nem közlésre szánt mű létrehozása, hanem az, hogy jobban, felszabadultabban érezd magad.

Október 29-től hat alkalmas önismereti írás-csoport indul. Ha kíváncsi vagy, most kipróbálhatod a módszert.

Részvételi díj: 1 alkalom 2500 Ft.

Előzetes jelentkezés szükséges, a perspectivaegyesulet@gmail.com e-mail címen.

]-->]-->]-->]-->