SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
ÚJ!  ÚJ!   ÚJ!

Természetgyógyász képzés indul! >>>           Egészségügyi modul


            Természetgyógyász modul
Hogy lehet még ettől is jobb? Ha szeretnél valamit megváltoztatni az életedben, kezdj el kérdéseket feltenni! Egy nagyszerű kérdés, amit bárhol, bármikor feltehetsz:
Hogy lehet még ettől is jobb???

BARS AJÁNDÉK NAP: 2024. május 23. csütörtök  17-19 óra


Helyszín: HARMÓNIAHÁZ
 Debrecen, Arany János utca 2. fsz 2.(a Pizza Via előtti kapunk kell bejönni és az udvarban jobbra)  

Gyere próbáld ki, érezd meg, milyen amikor "futnak a Barok"

(hozzájárulás: 1.000 Ft)


Streszoldás természetesen, egyszerűen.

Az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben.

Ha szeretnél bővebbet tudni az Acces kezelésekről, és szívesen kipróbálnád őket, szeretettel várunk a minden hónapban megrendezett Ajándék Napra. Ezeket az alkalmakat azért szervezzük, hogy azoknak, akik már megtanulták a kezelést, legyen lehetőségük gyakorolni, egymást kezelni, azoknak pedig akik még nem ismerik a kezelést - és érdeklődnek iránta - legyen lehetőségük kipróbálni.Ránctalanító testkezelés - 27 energiát behívó nagyon hatékony kezelés.
Elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és az egész testen is. Hegek, foltok és ráncok halványodás, eltűnését tapasztaljuk a folyamatos kezelések során. 5-20 alkalommal már maradandó hatást érhetünk el.
 
Hogy lehetnél megengedésben a fiatalodással?
Hogy engedhetnéd el az összes korlátozó nézőpontodat, hogy a testednek öregedni kell?
Mi lenne, ha visszanyerhetné fényét és feszességét?

Látásjavító testkezelés -  Tisztánlátás, nézőpontok, szemmel kapcsolatos traumák tisztítása, regenerálása (van aki a 3. kezelés után letette a szemüveget)
Harmóniaház acces bars

   A C C E S  B A R S


A tapasztalatom az, hogy az önismeret útján járók felismerik, hogy min kéne változtatniuk az életükben, de gyakran  nem tudják megtenni  önnön korlátaik miatt.  Gazdag Kati

                                       

”A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

Ezek lehetnek többek között: kreativitás, pénz, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok stb.

A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden eleresztesz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

A Bars hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén. Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez.

Harmóniaház Acces Bars

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:
A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad.

 A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.