SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)


BIOENERGETIKAI SZERETETMASSZÁZS

TANFOLYAM


2021. október 10. vasárnap . 9.00-16.00 óra


A tanfolyamot vezeti: Vernika Judit természetgyógyász

 

A szeretetmasszázs az érintés csodája. A kezelés kellemes, finom mozdulatokkal, piheszerű érintéssel közvetlenül a testen történik. A szeretet energiáját közvetítve egész lényünkre hat.

Leheletfinom érintéssel, simítással történik a fő meridiánok (energiavonalak) mentén, melynek hatására helyreáll a szervezet testi, lelki, szellemi harmóniája, energetikai egyensúlya, feltöltődése, ezáltal feszültségoldó relaxációs hatású. Beindul a gyógyulás a fizikai testben is.

A szeretetmasszázs hatásai:

A szeretetmasszázs hatására boldogság és életöröm érzése járja át az egész szervezetet, hatására az izmokban felhalmozódott negatív élmények, görcsök oldódnak, a külvilág ingerei eltompulnak. Végső célja, hogy pozitív érzelmekkel és gondolatokkal megerősödve a kedvesség, vidámság, kiegyensúlyozottság, öröm, türelem, optimizmus és szeretet érzésével gazdagodjunk. A kezelés alatt mély meditációs állapotba jut a páciens és a masszőr is.

Nyugtató, lazító hatású. A test átmelegszik, könnyeddé válik, az idegek kisimulnak, szabaddá válik a légzés, az izmok ellazulnak. Az idegrendszer megnyugszik, a vér- és nyirokkeringés megélénkül, javul a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, gyorsul a salak- és méreganyagok kiválasztása. Hormonális hatás (érintésre a szervezet endorfin és oxitocin hormont állít elő, amelyek a test saját stressz- és fájdalomcsillapító szerei), felszabadult, könnyed érzetet vált ki, összhangba kerül az egyén önmagával.

Ajánlott mindenkinek, akit valamilyen lelki probléma nyomaszt, olyan dolog történt vele, amit nem tudott feldolgozni, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenved.

Sikeresen alkalmazhatod családtagjaidon, ismerőseiden vagy bárkin, akinek szüksége van érintésre, szeretetenergiára, feszültségoldásra.

 

Tanfolyam díja: 22.000 Ft, mely tartalmazza a jegyzet árát is.

Előleg: 5.000 Ft

Jelentkezni e-mailben lehet a vernikajuditkata@gmail.com e-mail címen vagy személyesen a Harmóniaházban (Debrecen, Arany János u. 2.)


Képzési összefoglaló

Képzés megnevezése: Bioenergetikai szeretetmasszázs

Képzési idő:  8 óra (2 óra elmélet, 6 óra gyakorlat)

Vizsga:  A tanfolyam anyagából egy teljes kezelés elvégzése

A tanfolyam sikeres elvégzéséről Igazolást állítunk ki.