SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

HARMÓNIA MASSZÁZS TANFOLYAMOK
felnőttképzési engedély szám: B/2020/000926HarmoniahazGUA SHA ARC- és DEKOLTÁZS MASSZÁZS TANFOLYAM

2022. október 11. kedd  11-18 óra

Ez az intenzív terápiás kezelés nagyon hatékonyan erősíti és fokozza a kollagén rostok rugalmasságát és mennyiségét, a pangó - toxinokkal teli - nyirokfolyadék elvezetésével pedig látványosan fiatalosabb lesz az arcunk.

A GUA SHA ARC ÉS DEKOLTÁZS MASSZÁZS kezelés bevezetéseként egy frissítő arcmasszázst végzünk, majd az előkezelt felületet alapos takarításnak vetjük alá. Először egy tradícionális kínai gua sha "kaparó" technikával dolgozunk, majd speciális arcköpölyözővel vezetjük ki a felhalmozódott salakanyagokat. Ez az egyik legmélyebb arctisztítási alternatív módszer.

Az arcon végzett Gua Sha kezelés nem okoz semmilyen fájdalmat, nem lesznek véraláfutások, zúzódások. Igazából nagyon is pihentető, relaxáló hatású. Apró kicsi kaparó és nagyobb terelő mozdulatok segítik a vérkeringést és a pangó nyirokfolyadék áramlását. A speciális akupresszúrás pontok stimulálása segíti a belső szeervek működését, serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait.

Az "Eastern Botox"-nak, vagyis a keleti botoxnak is nevezett eljárás képes a finom vonalakat eltüntetni, a ráncokat halványítani, segít a szem alatti ödéma eltüntetésében, a toka kezelésében. Segítségével visszaállíthatjuk bőrünk egyensúlyát, megelőzhetjük a pattanásokat, megszabadulhatunk az öregedési foltoktól. Összességében fiatalabb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez. 


A tanfolyam megkezdésének előfeltétele: nincs. Ajánljuk masszőröknek, kozmetikusoknak kiegészítő szolgáltatásként.

 

Csoportjaink:

Képzéseink kizárólag kis létszámúak,  min. 6 fő, max. 10 fővel indítjuk csoportjainkat, hogy minden tanulónk kellő odafigyelést, segítséget kapjon az oktatójától ami által olyan minőségi elméleti-  és gyakorlati  masszázstudás birtokába kerülnek, amellyel a világ bármely pontján megállják a helyüket szakmájukban.

                                             

Helyszín: Harmóniaház 4025 Debrecen, Arany János u 2. fsz 2. (bejárat a Pizza Via előtti kapun, udvarban jobbra)

A belvárosban, jó közlekedéssel (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos megállóhely a Szent Anna utcáná)

Tanulónk igénybe vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát.  A közelben több pékség, abc üzlet  található.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Végzett masszőr tanulóinknak: Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Érdeklődőknek: Legyen Ön családja professzionális masszőre! Tanfolyamunkon tanultakkal otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat. Ki ne örülne, egy pihentető, regeneráló, szépítő arcmasszázsnak, ahol plasztikai sebész beavatkozása nélkül simulnak ki a ráncok. A pozitív visszajelzés és a siker garantált.


Képzési összefoglaló


Képzés megnevezése: Gua Sha  arc- és dekoltázs masszázs

Képzési idő:  10 óra (2 óra elmélet, 8 óra gyakorlat)

Vizsga:  Egy komplett kezelés elvégzése

A tanfolyam sikeres elvégzéséről Igazolást állítunk ki.


Részvételi díj:  25.000/fő, ha ketten jöttök 22.000 Ft/fő 


           HARMÓNIAHÁZ KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTHATÓ!

A ár tartalmazza

-         az elméleti és gyakorlati oktatás díját

-         a tanfolyam során használt krémeket, olajokat, eszközöket

-         a tanfolyam jegyzetét

-         az Igazolást  (magyar nyelven). Angol/ Német nyelvű igazolás+ 1.500 Ft/db


+   1 db gua sha arcmasszírozót

 


Mit kell hozni a képzésre: a képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatók részéről csak kényelmes, szabad mozgást biztosító fehér ruházat,  papucs, törülköző, toll, jegyzetfüzet, ivóvíz szükséges.


Jelentkezés módja:

Jelentkezési lap kitöltése, visszaküldése, vagy személyesen a Harmóniaházban  kedd 14-19 óra és szerdai napokon 9-13 óra között.  Jelentkezéseket a regisztrációs díj (10.000Ft -  mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni.

 A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

 A tanfolyam elindulása előtt, emailban történő lemondás esetén a befizetett díj 80%-át egy későbbi tanfolyam árába beszámítjuk.


A jelentkezési díjat befizetheti:

  1. személyesen kedden 14-19 óra és szerdán 9-13 óra között
  2. banki befizetéssel vagy átutalással


 j e l e n t k e z e m >>>

 

Nincs előképzettsége? Tájékozódjon induló svédmasszázs tanfolyamunkról itt!