SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)

UNICORNIS SZELLEMI MŰHELYREIKI I.   -   KÖVESI PÉTERREL

2024. május 4-5 .  10,30-16,30 óra


Egy ősi módszer a modern emberért!


jelentkezés: szabolcsi.eva@gmail.com, 70/258-0551


REIKI II.   -   KÖVESI PÉTERREL

2024. május 11-12.  10,30-16,30 óra


A REI-KI egy japán kifejezés, jelentése univerzális életenergia. A kozmikus eredetű (isteni, a létezés legmagasabb szféráiból jövő) reiki - energia támogatólag hat az életre, egészségre és fejlődésre minden élőlénynél, embernél, állatnál, sőt növénynél is. A reiki egyaránt alkalmas önmagunk és mások kezelésére, gyógyítására, mind testi, mind lelki betegségek esetén. Ártani senkinek sem lehet vele. Használják egészséges emberek is: segít önmagunk kiteljesítésében: fokozza a testi és szellemi teljesítőképességet, a kreativitást, segít a stressz és a megpróbáltatások elviselésében, a negatív érzelmek és gondolatok megszüntetésében, sőt előnyösen befolyásolja az emberi kapcsolatokat is. A reiki többezer éves tudás újjászületéseként jelent meg lassan száz éve Japánban. Azóta világszerte elterjedt, sok millióan ismerik és gyakorolják. Hazánkban is százezrek használják.

A reiki alapítója, Dr. Usui Mikao így írja:

“A mi Reikink szellemi gyógymód, amely az Univerzum gyógyító erején alapul. Én ezt a gyógymódot nem tanultam senkitől, nem is kutatással jutottam a birtokába. Böjtölve (és meditálva) egyszerre csak kapcsolatba kerültem az egyetemes energiával, és a természetfölötti szellemi érintése nyomán nyertem el azt a képességet, hogy gyógyíthassak.”
“Ezt én az emberek javára ajánlom fel, hogy bárki képes legyen az égtől kapott bölcsesség birtokába jutni, megvalósítani annak segítségével a szellem és test egységét, és elnyerni azt a boldogságot, amelyet az Ég adott az embernek. Ennek segítségével elsőként is az embernek a saját testét kell mintegy újjáépítenie, a gondolkodását átalakítva az emberiség boldogságát mozdítani elő. A mostani hanyatlásban, amely életünk minden aspektusára kiterjed, mindennél fontosabb az önzetlen, segítő hozzáállás, és ez az átadás (a reiki), amely hozzájárul ahhoz, hogy a betegségek terheitől megmeneküljünk.”

I. fokozat

A hallgató már az I. fokozat megismerése után képes lesz a reiki-energia közvetítésére. E fokozat elsősorban az önkezelés és önfejlesztés eszköze, bár másokon is hatékonyan segít.

Témák:

 • Ezoterikus, spirituális és energetikai alapfogalmak
 • A reiki története
 • Usui sensei életszabályai
 • A Reiki energia jellemzői és hatásai
 • Önkezelés és mások kezelése: pozíciók, technikák, szabályok, lehetőségek, gyakoribb esetek.
 • A betegségek üzenetei
 • Növények, állatok kezelése, étel-ital, gyógyszer, kristályok stb. reiki-energetizálása.

II. fokozat

Ezzel a szinttel lényegesen nagyobb energiamennyiség jár, valamint az energia speciális célokra való irányítása is megtanulható.

Témák:

 • A reiki szimbólumai, jelentésük és használatuk
 • Technikák: jelenlévő személy kezelése, távkezelés, mentális kezelés (programozás, deprogramozás) és ezek kombinációi.
 • Csoportos kezelés, csoport összehangolása, helyiség behangolása, stb.
 • Elvont alkalmazások: események, dolgok, fogalmak reikizése. Múltbeli traumák oldása reikivel.
 • a Reiki, mint önismereti, meditációs és spirituális fejlődési lehetőség.

A reiki második fokozatához legalább fél éves gyakorlat szükséges az első fokozat módszereiben.

A reiki könyvből nem, csakis vezetéssel sajátítható el, mert szükség van az energia felvételére és átadására képessé tevő ún. behangolás elvégzésére.