4 őselem kelta meditáció és könyvbemutató


2019. július 17. szerda 18 óra
Az EGYSÉGTUDATOSSÁG részeként segítségül hívjuk a 4 őselem erejét. És a misztikus ötödikét is!

Témánk: EGYSÉG A GONDOLATAINK ÉS ÉRZELMEINK KÖZÖTT.
- Jártál már úgy, hogy a kettő ellentmondott egymásnak?
- Melyiknek higgyünk?
- Hallgathatunk-e az érzelmeinkre és a megérzéseinkre? És amikor becsaptak.akkor mi történt?

Ez a dilemma a Földébredés c. új regényem hőseinek is feladatot ad. - Meddig hihetek az érzelmeimnek, és mi az a határ, amikor már a logikát is be kell vonni? - Miért gyengítenek és okoznak fájdalmat az érzelmek? .... stb.


"A titkok beavatott őrzői már évezredek óta birtokolják az egység misztikumát. Ez a Belső Tűz. A feltárásával a teremtés titkába nyerhetünk betekintést. Őseink hagyatéka titokzatos jelképek megfejtésével tárul fel előttünk. A tudás kulcsa a mi világunkban, körülöttünk rejtezik. A régi korokból származó emlékfoszlányaink pislogó fáklyaként tárják fel a tudatlanság homályát. Eljött az idő, hogy fényt deríts a letűnt korok tudására. Térj vissza az ősforráshoz! A nyomokat megértve és feltárva végigjárhatod az utat, amire évezredek óta készülsz. Jöjjön el a tudatosság kora, ébreszd fel az egységet. Járd be az utat, keltsd életre az ősi tüzet! Azt, amit talán te teremtettél, egy letűnt korszak gyermekeként..."

- Mit keresett Arimateai József és Jézus Glastonburyben?
- Milyen titkokat őriznek a város alagútjai és barlangjai?
- Hogyan működnek az ősi Ley-vonalak, és kik a Vidékbejárók?
- Mi őrződött meg a druidák ősi tudásából?
- a regény szereplőinek sikerül-e kinyomozni, hogy hogyan nézett ki az ősi Egység szertartás?

- És egyébként hogyan lehet felállni egy életválságból? Hogyan lehet újrakezdeni?Bízhatunk-e a saját érzéseinkben? Hogyan lehet feltöltődni életenergiával?
Tudd meg a könyvből!

"A szerzőről :Szabó Csilla Freya író, tréner, életvitel tanácsadó, mítoszkutató, történész. Két gyermek édesanyja, egy tacskó gazdája, természetjáró, kereső-kutató, felfedező. Szenvedélye feltárni és megérteni az emberek, a sors, a kultúra és a történelem működését. Mindebben az ősidőktől, sőt, annál is régebbi koroktól egészen a távolba vesző jövőig otthon érzi magát. A különleges módszertant követő önismereti workshopjain a mélyebb lelki tartalmakról, ősi archetipikus mintákról tanít. Gyakorlati szemléletű képzésein több ezer embert segített hozzá a jó megéléséhez, a változások elindításához. Az ehhez kapcsolódó könyve Lélek-térkép címmel jelent meg. Tűzhordozók című első regénye a régmúlt druidái közé repíti az olvasót. Olyan kort mutat be, ahol még a mindennapok részét képezte a világot átható finom energiák tudatos használata." /Lukács Zoltán Gábor/

Szeretettel várlak az új regényem könyvbemutatóján és a kelta meditáción!

Megidézzük ősi korok hangulatát és erőteljes gyógyító meditációval.
Mesélek a könyvről, a hátteréről.


A rendezvényen a könyv megvásárolható:
- papír formátum: 3.900 Ft
- e-könyv: 2.900 Ft
- különleges ajánlat a könyvbemutatón résztvevőknek:
1. papír+e-könyv 4.900 Ft
2. papír+e-könyv+e-munkafüzet 5.900 Ft

Ha csak meditálni jönnél:
1.000 Ft hozzájárulás.
(Ezt könyvvásárlás esetén nem kell kifizetni.)

Szeretettel várlak:
Freya