SZOLGÁLTATÁSAINKHARMÓNIA MASSZÁZS
               ISKOLA
(Elnézést, a linkek  nem mindig jó oldalra visznek, a részleteket a menüsorban lévő Masszázstanfolyamoknál nézd meg)
BOLDOGSÁGKÓD - alap1 tréning

Gazdag Kati kineziológus vezetésével

2022.  október 22-23.


"A BoldogságKód alapötletét az Emotion Code-tól kaptam. Magával ragadott a lehetőség, hogy van az önfejlesztésnek egy ilyen egyszerű módszere. Saját ötletekkel, tapasztalatokkal gazdagodott - 30 év kineziológusi és életmód tanácsadói munka van mögöttem - s BoldogságKóddá alakult" (Gazdag Kati)

Ez a tevékenység nem más, mint hogy a táblázatok segítségével azonosítjuk a bennragadt érzelmeket. Fontos információkat tudhatunk meg a származásáról, kitől-mikor épitettük be a testünkbe, ez torzíthatja az eneergiarendszerünket, s előbb-utónbb fizikai betegségekhez vezethet.

Eek az érzelmek különböző szervekhez, energiaminőségekhez kapcsolódnak, s kioldásukklal felszabadulnak, megkönnyülnek, s elindulnak az öngyógyítás, a siker útján.

Önfejlesztésre alkalmas a módszer, saját  magam is könnyedén tudom kivitelezni, természetesen a család, marátok megsegítésére is nagyon alkalmas.

Felemlő érzés az érzelmi puttonyunkból kitenni a súlyokat, s tisuta gondolatokkal, érzésekkel indulni a jövő felé.

Az Alap1 tréningnek nincs jelentkezési felétele. Bári könnyedén meg tudja tanulni, s alkalmazni azt, hogy önmaga legjobb változata lehessen!

Szeretettel várlak, hogy megtanuld, hogy segíthess az érelmi terheid letételében, hogy könnyedséggel élhesd az életed.

A tanfolyam ára: 40.000 Ft

Jelentkezés a harmonihazdebrecen@gmail.com email címen lehet.Mik azok a bennragadt érzelmek?

Életünk során rengeteg érzelmet élünk át jókat, rosszakat. Ezeket az érzelmeket általában képesek vagyunk azonnal vagy rövid időn belül feldolgozni, azonban előfordul, hogy amikor egy érzelem túlterhelő, vagy megrázó (pl. autóbaleset, válás stb.), vagy éppen betegek, fáradtak vagyunk a negatív érzelmek könnyen bennragadhatnak a testünkben. Vagyis az átélt érzelem nem kerül teljes mértékben feldolgozásra, visszamarad a testben.Kevésbé erős érzelmek energiája is képes bárhol bennragadni a testben ha olyanok a körülmények.A bennragadt érzelmek eltorzítják a test normál energiamezejét ezzel egyensúlyzavarokat hoznak létre a testben.


"Kisgyerekekkel foglalkozom. Akkor találkoztam a BoldogságKóddal, mikor már mind a két karom szinte le volt bénulva, alig tudtam egy picikét felemelni. Nagyon sok érzelem volt bennragadva a meridiánjaimban és a csakráimban is. Ráismertem a szüleim-nagyszüleim érzésvilágára, s ott döbbentem meg, hogy ezeiet én is érzem a mindennapjaimban. Kioldásuk után nagy megkönnyebbülést éreztem a mellkasomban, mintja most kapnék először igazán levegőt. S tudatossá vált bennem, hogy előtte 2 hónappal volt egy megrázó munkahelyi konflitkusom, amiről hallgatnom kellett, egyedül maradtam az igazságtalanság, tehetetléemség érzésével. Nem akartam hinni, hogy a karom újra engedelmeskedik, s újra könnyedén fel tudtam emelmni.

Köszönöm, és nagyom hálás vagyok a BoldogságKódnak"

Sok öröm ért, mióta alkalmazom a BoldogságKód módszerét. Sok önmunkát végeztem, hogy elenegedjem a bennragadt érzelmeimet. Sok csodát is megéltem, mikor ráébredtem, hogy örököltem egy csomó érzelmet, a felmenőimtől, amik nem hagyták, h úgy haladjak az életemben, ahogyan szerettem volna, s nagy megkönnyebbülés, felemelő volt érezni, mikor ezek eltűntek a teremből...Mintha koloncoktól szabadultam volna meg..könnyebbek a lépéseim, boldogabb a testem, elengedettebb vagyok, tisztább, hogy mit is akarok az életemmel kezdeni .... van erőm, energiám új dolgokba kezdeni, s boldogbbá tenni magam... Köszönöm és nagyon hálás vagyok érte, értem.

" 22 éves vagyok, s eddig csak a csalódást éltem meg: barátaimban, szerelmeimben. Valahogy mindig én húztam a rövidebbet a kapcsolataimban. Addig jutottam, hogy már nem tudok bízni, mindig keresem, hogy mit akarhat a másik a háttérben. BoldogságKód* oldást csináltam, meglepődtem, hogy mennyi örökölt érzelmet tudtam azonosítani és eltávolítani : kétségbeesés, rémület, aggodalom, határozatlanság, önzés, megbecsültség hiánya, békétlenség..főként az apai generációs vonalról hoztam ezeket... Megkönnyebbültem, nagy teher esett le a vállamról, több lett az energiám, tisztábban tudok gondolkodni, elengedettebb, bizakodóbb lettem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen bennragadt érzelmeket tudok még magamból legközelebb eltávolítani. Köszönöm. Szuper a módszer!"

" 73 éves vagyok, 3 napja szenvedtem már, mikor eszembe jutott, hogy valami mást is tehetnék, mint eddig. Kiderült a BoldgságKód alkalmazása során, h egy csomó beragadt érzelmi energiát tároltam a testemben. Varázslatos volt, ahogy egyenként elengedtem őket, s egyre lazult a testem, s az erős görcseim csökkenni kezdtek.Nem gondoltam, hogy a régmúlt ennyire beivódott az energiarendszerembe, s komoly testi tüneteket okozott. Nagyon sok trauma ért már gyermekoromban is, felnőttként is. S bámulatos volt, ahogy elbukkantak, s eltávoztak a korábban megélt érzéseim. Voltak régi időkből - az elődöktől - származó érzelmek is. Ahogy ezeknek is búcsút intettem, sokkal könnyebbnek éreztem magam, megváltozott a hozzáállásom az életemhez, 3/4 óra leforgása alatt teljesen görcsmentessé váltam, sőt olyan volt, mintha egy távoli emlékké vált volna a rosszullétem. szönöm, és hálás vagyok....azóta megtanultam a módszert, s hozzám is fordulnak ilyen kikódolásért a barátaim." (Erzsike)